X

Ολάντ-Γκαγιέ: Ο φακός τους «τσάκωσε» σε τρυφερό τετ α τετ στο Μέγαρο

Συνέχεια στο σίριαλ Ολάντ-Γκαγιέ… Οι πρώτες φωτογραφίες του ζεύγους φιγουράρουν σε εξώφυλλο γαλλικού περιοδικού που κυκλοφορεί σήμερα.

Ant1news

Αν και πολιτικά μπορεί να έχει πιάσει πάτο, στα ερωτικά ο Γάλλος Πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ τα πάει μια χαρά…

Συνέχεια στο ερωτικό σήριαλ με πρωταγωνιστές τον μέγα καρδιοκατακτητή Ολάντ και τη sexy Ζουλί Γκαγιέ δίνουν νέες φωτογραφίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Το σημερινό πρωτοσέλιδο του γαλλικού περιοδικού “Voici” έρχεται να διαψεύσει όσους έλεγαν πως ο δεσμός τους δεν άντεξε την αποκάλυψη του Closer και τον σάλο που προκάλεσε το βιβλίο της Βαλερί Τιερβελέρ «Merci pour ce moment».

Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού «συνέλαβε» επ’ αυτοφώρο το Φρανσουά Ολάντ και την ερωμένη του Γκαγιέ σε τρυφερά ενσταντανέ στα Ηλύσια Πεδία. Οι φωτογραφίες-ντοκουμέντα τραβήχτηκαν τον Οκτώβριο και δείχνουν τον «άτακτο» Ολάντ και τη γαλλίδα ηθοποιό να κάθεται σε μια ιδιωτική βεράντα του Μεγάρου και να συζητάει.

Επίσης, πριν από λίγο καιρό ένα άλλο περιοδικό, το “VSD” αποκάλυπτε πως ο δεσμός του ζευγαριού συνεχίζεται κανονικά σε συνθήκες παρανομίας, καθώς οι παπαράτσι την «τσάκωσαν» να μπαινοβγαίνει κρυφά στο Μέγαρο.