X

Νοσηλεύτρια έβγαζε selfies με νεκρή!

Σοκ στην Ιταλία για τη μακάβρια συνήθεια της νοσηλεύτριας να φωτογραφίζεται χαμογελαστή με νεκρούς. Ερευνάται για τους θανάτους 38 ανθρώπων.

Ant1news

Τις selfies που μια 42χρονη νοσηλεύτρια έβγαζε με νεκρούς στους θαλάμους των νοσοκομείων δημοσιεύει ο ιταλικός τύπος προκαλώντας σοκ στη γειτονική χώρα.

Η 42χρονη που εργαζόταν σε νοσοκομείο της Ραβένα έχει συλληφθεί με τη κατηγορία της δολοφονίας ασθενούς ενώ ερευνάται και για την υπόθεση άλλων 38 θανάτων. Οι Ιταλοί έμειναν άναυδοι όμως όταν αποκαλύφθηκε ότι η Ντανιέλα Ποτζάλι συνήθιζε βγάζει selfies, ποζάροντας δίπλα σε νεκρούς.

Στις φωτογραφίες απεικονίζεται η 42χρονη νοσηλεύτρια χαμογελαστή να σηκώνει ψηλά τους αντίχειρές της κάνοντας το σήμα του «ΟΚ», αλλά και να ανοίγει το στόμα της, σε πολύ μικρή απόσταση από μία νεκρή γυναίκα που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο του Λούγκο της Ραβένα. 

Η 42χρονη συνελήφθη μετά από από τους μυστηριώδεις θανάτους 38 ανθρώπων, οι οποίοι νοσηλεύονταν με σοβαρά προβλήματα και βρίσκονταν σε προχωρημένη  ηλικία.

Οι συνάδελφοί της την περιγράφουν ψυχρή, απαθή, παγερή κι εκδικητική. Μία πρώην συνάδελφός  της αναφέρει ότι τσακωνόταν συνεχώς με τους υπόλοιπους συναδέλφους της, έπαιρνε πρωτοβουλίες και έδινε λάθος φάρμακα.  Σύμφωνα με μαρτυρίες επίσης η 42χρονη έδινε ηρεμιστικά σε ασθενείς που ήταν ανήσυχοι αλλά και καθαρτικά σε άλλους, ώστε να δυσκολέψει τη βάρδια συνάδελφων της.