X

Σε 22 χρόνια φυλάκιση καταδικάστηκε ένας από τους χειρότερους παιδόφιλους στη Βρετανία

Το ανθρωπόμορφο τέρας ήταν γιατρός και ασελγούσε σε παιδάκια που έπασχαν από λευχαιμία.

Ant1news

Ο πέλεκυς της δικαιοσύνης έπεσε βαρύς πάνω στον Μάιλς Μπράντμπερι, έναν 41χρονο παιδίατρο, ο οποίος ομολόγησε ότι ασέλγησε πάνω σε 18 αγόρια την εποχή που τα περιέθαλπε.

Τα αγόρια ήταν ηλικίας από 10-16 χρονών και ο δράστης ασελγούσε πάνω τους κατά την διάρκεια της εξέτασης, βιντεοσκοπώντας ενίοτε τις πράξεις του με ένα μίνι στυλό. Το πιο αποτρόπαιο απ’ όλα όμως, είναι ότι τα θύματα του έπασχαν από λευχαιμία και σε πολλές από τις περιπτώσεις οι γονείς τους στεκόντουσαν στον προθάλαμο του ιατρείου περιμένοντας να ολοκληρωθεί η εξέταση.

Στην κατοχή του ανθρωπόμορφου κτήνους, που καταδικάστηκε σε 22 χρόνια φυλάκιση, βρέθηκαν και 170.000 χιλιάδες φωτογραφίες οι οποίες τραβήχτηκαν τα τέσσερα τελευταία χρόνια πριν το Νοέμβριο του 2013, όταν οι πρώτες καταγγελίες είδαν το φώς της δημοσιότητας και ο γιατρός απομακρύνθηκε από τη θέση του.

«Είναι μια από τις χειρότερες μορφές παιδοφιλίας και σεξουαλικής παρενόχλησης που έχω συναντήσει στη ζωή μου» τόνισε ο δικαστής Γκάρεθ Χόκσγουορθ και συμπλήρωσε «Το να κάνεις αυτές τις πράξεις σε άρρωστα μικρά παιδιά, τα οποία δίνουν μάχη για τη ζωή τους δεν μπορούσα να το φανταστώ».