X

Δημόσιος θηλασμός σε ξενοδοχείο που τον απαγορεύει

«Για αυτό είναι το στήθος, ηλίθιοι» ήταν η οργισμένη απάντηση μαμάδων που θήλασαν δημόσια έξω από το πεντάστερο ξενοδοχείο.

Ant1news

Βρετανίδες μαμάδες συγκεντρώθηκαν και θήλασαν δημόσια έξω από το πεντάστερο  ξενοδοχείο Claridge's ως απάντηση στην απαγόρευση που επέβαλε η διεύθυνση σε μια 35χρονη να θηλάσει το μωρό της,  χωρίς να έχει καλυμμένο το στήθος της.

Όλα ξεκίνησαν από την ώρα που η 35χρονη Lou Burns, σύζυγος του Βρετανού κωμικού ηθοποιού Nick Burns, επισκέφτηκε το ξενοδοχείο Claridge's στο Λονδίνο για να απολαύσει το απογευματινό της τσάι, με τη μητέρα της και την αδερφή της.

Όταν η 35χρονη άρχισε να θηλάζει την μόλις 3 μηνών κόρη της, ένας σερβιτόρος εμφανίστηκε με μια μεγάλη πετσέτα και της ζήτησε να καλύψει το στήθος της, ώστε να μην προσβάλλονται οι υπόλοιποι πελάτες.

Εκείνη ζήτησε να μιλήσει με τον διευθυντή του ξενοδοχείου ο οποίος της είπε ακριβώς τα ίδια με το σερβιτόρο.

Η Burns δεν άφησε έτσι το θέμα. Δημοσιοποίησε το περιστατικό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τις σχετικές φωτογραφίες, αναφέροντας το πόσο ταπεινωμένη ένιωσε. Πρόσθεσε ότι της επέτρεψαν να αφαιρέσει από το στήθος της την πετσέτα, μόνο αν συμφωνούσαν και οι υπόλοιποι πελάτες, κι αυτό αφού το προσωπικό κατάλαβε το πόσο ταραγμένη ήταν.

Η ανάρτηση αυτή βρήκε πλήθος υποστηρικτών που της έστελναν μηνύματα συμπαράστασης. Μάλιστα κάποιες μητέρες οργάνωσαν μαζική διαδήλωση έξω από το ξενοδοχείο το απόγευμα του Σαββάτου σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το περιστατικό. Περίπου 40 μητέρες αψήφησαν το κρύο και στήθηκαν έξω από το ξενοδοχείο θηλάζοντας δημόσια τα μωρά τους. Μία μητέρα μάλιστα έφτασε στο ξενοδοχείο κρατώντας κι ένα πλακάτ που έγραφε «γι αυτό είναι το στήθος, ηλίθιοι».

«Κανείς δεν ενοχλείται όταν το στήθος φαίνεται μέσα από τα φορέματα» δήλωσαν.