X

Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των 3 δραστών της επίθεσης στο Charlie Hebdo

Οι πληροφορίες που κυκλοφόρησαν για τη σύλληψη τους δεν επιβεβαιώθηκαν επισήμως από το Υπουργείο Εσωτερικών.

Ant1news

Ταυτοποιήθηκαν από την αστυνομία οι 3 δράστες της πολύνεκρης επίθεσης στα γραφεία του περιοδικού Charlie Hebdo στο Παρίσι και Γαλλικά μέσα ενημέρωσης ισχυρίζονται πως η αστυνομία τους συνέλαβε στη πόλη Ρεμς είδηση που προς το παρών δεν έχει επιβεβαιωθεί από καμμιά επίσημη πηγή.

Οι πληροφορίες για τους 3 δράστες κάνουν λόγο για Γάλλους υπηκόους, μουσουλμάνους στο θρήσκευμα. Οι δύο εξ αυτών, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες που έρχονται από τα Γαλλικά μέσα ενημέρωσης, είναι αδέρφια 32 και 34 χρονών, ενώ ο τρίτος είναι ένας 18χρονος που φοιτούσε σε σχολείο της Ρεμς.

Τα 2 αδέρφια σύμφωνα με τις πληροφορίες έχουν γεννηθεί στο 10ο διαμέρισμα της Γαλλικής πρωτεύουσας και επέστρεψαν στο Παρίσι από την Συρία το περασμένο καλοκαίρι. Τα ονόματα των φερόμενων ως δραστών είναι:

- Said Kouachi γεννηθείς το 1980
- Chèirf Kouachi γεννηθείς το 1982 και
- Hamyd Mourad γεννηθείς το 1996.

Στο διαδίκτυο μάλιστα κυκλοφόρησαν και φωτογραφίες των 2 αδερφών.

Νωρίτερα είχε γίνει γνωστό ότι η γαλλική αστυνομία πραγματοποίησε έρευνα και σφράγισε δύο σπίτια χωρίς, ωστόσο, να προχωρήσει σε κάποια προσαγωγή.

Στις έρευνες ανακοίνωσε ότι συμμετέχει και το FBΙ το οποίο  θα προσφέρει κάθε είδους βοήθεια προκειμένου να συλληφθούν το συντομότερο δυνατόν οι δράστες της άνανδρης αυτής επίθεσης.