X

Νέες συγκλονιστικές φωτογραφίες από το Charlie Hebdo μετά τη σφαγή!

Ανώτερος αξιωματικός της γαλλικής αστυνομίας, ο οποίος έπασχε από κατάθλιψη, έβαλε τέλος στη ζωή του, ενώ ερευνούσε την τρομοκρατική επίθεση στο "Charlie Hebdo".

Ant1news

Πέντε μέρες μετά την επίθεση στο σατιρικό περιοδικό Charlie Hebdo που «γονάτισε» τη Γαλλία και συγκλόνισε ολόκληρο τον κόσμο με τον θάνατο 12 ανθρώπων, ανάμεσά τους τέσσερις από τους κορυφαίους σκιτσογράφους της χώρας , έρχονται στο φως νέες συγκλονιστικές φωτογραφίες που δημοσιεύει η Daily Mail.

Στην μια φωτογραφία φαίνεται το γραφείο ενός από τους συντάκτες του περιοδικού. Πάνω σε αυτό βρίσκονται φάκελοι, χαρτιά, μπουκάλια από νερό και μια κούπα καφέ. Η καρέκλα άδεια και στο πάτωμα δίπλα στην καρέκλα μια κόκκινη τσάντα.

Η λίμνη αίματος μπροστά στο γραφείο έρχεται να θυμίσει πως εκεί σημειώθηκε το μακελειό, ενώ όλα δείχνουν πως τα θύματα δεν πρόλαβαν καν να αντιδράσουν. 

Οι τύψεις σκότωσαν αστυνομικό που συμμετείχε στην έρευνα για τη Charlie Hebdo


Λίγες ώρες μετά την πολύνεκρη επίθεση στο περιοδικό Charlie Hebdo στο Παρίσι, ανώτερος αξιωματικός της γαλλικής αστυνομίας έβαλε τέλος στη ζωή του. Πρόκειται για τον Helric Fredou, ο οποίος ήταν ανύπαντρος και χωρίς παιδιά, έπασχε από κατάθλιψη και υπέφερε από υπερκόπωση.  

Ο 45χρονος ερευνούσε τη σφαγή στο περιοδικό όταν αυτοκτόνησε με το όπλο του στο γραφείο του το βράδυ της περασμένης Τετάρτης.



"Με μεγάλη μας θλίψη ενημερωθήκαμε για τον θάνατο του συναδέλφου μας Helric Fredou. Σε αυτή τη συγκεκριμένη μέρα εθνικού πένθους, οι δυνάμεις μας θρηνούν για τον θάνατο του συναδέλφου μας. Θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά μα συλλυπητήρια στους συγγενείς του. Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, η σκέψη μας είναι σε όλους τους συναδέλφους μας", αναφέρεται στην ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών.