X

Μαχαίρωσε τη δίδυμη αδερφή της για έναν άντρα!

Η 22χρονη κοπέλα από την Κροατία έστειλε την αδερφή της στην εντατική επειδή είχε σχέση με έναν άντρα που ήθελε κι εκείνη.

Ant1news

Για απόπειρα δολοφονίας  κατηγορείται η 22χρονη  Sara Grkovic από την Κροατία που δεν δίστασε να μαχαιρώσει τη δίδυμη αδερφή της, Dajana, για τα μάτια ενός άντρα.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η Sara και η αδελφή της Dajana τσακώνονταν άγρια κάποια στιγμή η Sara πήρε ένα μαχαίρι χτύπησε την αδερφή της στο στήθος και το μηρό, στέλνοντάς την στην εντατική.

 «Προφανώς τσακώνονταν για έναν άντρα που και οι δυο ενδιαφέρονταν», είπε ένας γείτοντας στο τοπικό κανάλι. «Εκείνος είχε σχέση με την Dajana και η Sara δεν ήταν χαρούμενη γι 'αυτό. Αλλά δεν περίμενα ποτέ ότι θα προσπαθούσε να σκοτώσει την αδελφή της» συμπλήρωσε.

Οι δύο κοπέλες έμεναν στο ίδιο διαμέρισμα μαζί με τη μητέρα τους η οποία όμως έλειπε σε ταξίδι στη Γερμανία.

 Όπως λένε οι γείτονες τα δύο κορίτσια ήταν πολύ ανταγωνιστικά μεταξύ τους  και από τη στιγμή που έφυγε η μητέρα τους άρχισαν να καυγαδίζουν περισσότερο.

Η Dajana νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας σε τοπικό νοσοκομείο στην Κροατία, με ένα βαθύ τραύμα στο στήθος και στον μηρό της.