X

Σκότωσε με μια μπουνιά παιδόφιλο, που βιντεοσκοπούσε τη κόρη του

Ο δράστης ήταν πυγμάχος και «τρελάθηκε», όταν είδε το θύμα να βιντεοσκοπεί με iPad τη κόρη του.

Ant1news

Δόθηκαν στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες του 40χρονου βρετανού πυγμάχου Devinder Kainth,ο οποίος χτύπησε και σκότωσε τον 43χρονο Sandro Rottman, όταν τον εντόπισε να βιντεοσκοπεί την ανήλικη κορούλα του στο εστιατόριο Spinnaker στην Ισπανία.

Το θύμα είχε συλληφθεί λίγες μέρες νωρίτερα ως ύποπτος για παιδική πορνογραφία και περίμενε τη δίκη του, ωστόσο δεν έχει διευκρινιστεί αν ο θύτης γνώριζε το γεγονός.

Όταν η οικογένεια του δράστη σηκώθηκε να φύγει από το εστιατόριο, ο δράστης αντιλήφθηκε τις κινήσεις του θύματος και του πήρε το iPad, βλέποντας το υλικό που είχε τραβήξει.

Σύμφωνα με το προσωπικό του καταστήματος, αλλά και το υλικό από το κλειστό κύκλωμα ασφάλειας ,ο Kainth εξαγριώθηκε, πέταξε στο πάτωμα τον Rottman και τον γρονθοκόπησε.

Ο 43χρονος που εκτός των άλλων είχε και προβλήματα αλκοολισμού, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματα του.

Από την αστυνομία ανακρίθηκε και η 31χρονη σύζυγος και μητέρα των 3 παιδιών του 40χρονου Gemma Hawkins, με εκπρόσωπο του υπουργείου Εξωτερικών να δηλώνει πως είναι έτοιμοι να παρέχουν προξενική συνδρομή εφόσον ζητηθεί.