X

Πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση για Ολάντ-Γκαγιέ

Το σκανδαλοθηρικό περιοδικό Closer αποκάλυψε ότι ο Γάλλος πρόεδρος εμφανίστηκε σε πάρτι γενεθλίων συνοδευόμενος από τη νέα σύντροφο της ζωής του.

Ant1news

Δεν ήταν που το βιβλίο της Βαλερί Τριερβελέρ για το ερωτικό τρίο στα Ηλύσια Πεδία είχε επιβάλει στον γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ να τηρεί τα προσχήματα στην προσωπική του ζωή.

Φαίνεται όμως ότι η παραφιλολογία για τα ιδιαίτερα της ζωής του παραείναι δημοφιλής για να αντισταθεί το περιοδικό των γαλλικών σκανδάλων Closer στην εντρύφιση του περί τα μυστικά της προεδρικής κρεβατοκάμαρας. Έτσι και αποκάλυψε ότι μαζί με τη Ζουλί Γκαγιέ έκαναν πριν από δύο εβδομάδες την πρώτη κοινή τους εμφάνιση.

Ήταν σε πάρτι γενεθλίων μεγαλοπαράγοντα του κυβερνώντος κόμματος. Το έμαθε το περιοδικό και το έκανε βούκινο. Το έμαθε και ο εορτάζων που αποφάσισε να μηνύσει το περιοδικό για διατάραξη της προσωπικής του ζωής.

Με τα τρεχάματα του γάλλου προέδρου για τον περιορισμό της ευρω-κρίσης, τα άλλα τρεχάματα με την Γκαγιέ είχαν περάσει σε μοιρά δεύτερη ίσως και τρίτη.

Και είναι πάλι κακό timing ότι η κοινή δημόσια έξοδος την ώρα ακριβώς που στα Ηλύσια Πεδία χρειάζονται ασπιρίνες για τους πονοκεφάλους που θα προκαλέσει εντός της εβδομάδας η επανέκδοση ενός ακόμα πικάντικού βιβλίου με τον τίτλο «Ο Πρόεδρος που ήθελε να κάνει τη ζωούλα του». Πρωτοκυκλοφόρησε όταν είχε ξεσπάσει ήδη το σκάνδαλο Γκαγιέ και πολύ πριν πιάσει την τοξική της πένα η παρατημένη Βαλερί Τριερβελέρ. Η ιστορία επαναλαμβάνεται ως αισθηματική κομεντί.