X

Πολιτικός χώρισε τη κούκλα σύζυγο του λόγω προκλητικών φωτογραφιών

Είχε ως χόμπι να ανεβάζει αισθησιακές φωτογραφίες στο twitter, αλλά εκείνος ως πολιτικός προτίμησε τις ψήφους από την Αλίνα.

Ant1news

Ο Αλεκσάντρ Πολιτούκα, είναι επικεφαλής του τοπικού συμβουλίου στη περιοχή Ντεργκάσεφσκι της Ανατολικής Περιφέρειας στο Χάρκοβο κι έχει ξεκάθαρες πολιτικές βλέψεις για το μέλλον του. Τόσο υψηλές που αποφάσισε να χωρίσει τη γυναίκα με την οποία είναι παντρεμένος εδώ και 10 χρόνια και με την οποία έχουν μαζί και ένα γιό, λόγω των προκλητικών φωτογραφιών που ανέβαζε εκείνη στο twitter.

Η σύζυγος του Αλίνα έχει περίπου 4.000 ακολούθους στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης και η αλήθεια είναι ότι οι φωτογραφίες της είναι κομματάκι προκλητικές.

Η παρατημένη σύζυγος δημοσιοποίησε την απόφαση του συζύγου της γράφοντας, «Περνάω δύσκολες ώρες στην ζωή μου. Είμαι μητέρα. Ο άνδρας μου και εγώ έχουμε μαζί έναν γιο. Ήμασταν παντρεμένοι για 10 χρόνια.  Ξαφνικά, ο άνδρας μου έφυγε από το σπίτι χωρίς καμία εξήγηση, στο τέλος του προηγούμενου χρόνου. Με άφησε μόνη μου με τον γιο μας, χωρίς να μας βοηθά».

Βλέποντας τις σχετικές φωτογραφίες που ανέβαζε στο λογαριασμό της δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς την ευκολία με την οποία προσφέρθηκαν να την αποκαταστήσουν κάποιοι από τους ακόλουθους της.