X

Έφυγε από τη Γερμανία η σύντροφος του Λούμπιτς;

Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ενδεχομένως εγκατέλειψε τη Γερμανία η 27χρονη καθηγήτρια, που «κουβαλάει» το παιδί του συγκυβερνήτη-δολοφόνου.

Ant1news



Ως πολυτάραχη περιγράφουν τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης την επτάχρονη σχέση του 28χρονου πιλότου-δολοφόνου, Αντρέα Λούμπιτς, με την 27χρονη Κάθριν Γκόλντμπαχ, το όνομα της οποίας αποκαλύφθηκε την Κυριακή.

Πρόκειται για καθηγήτρια δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε σχολείο στην πόλη Κρέφελντ, κοντά στο Ντίσελντορφ, όπου συζούσε τα τελευταία 4 χρόνια με τον 28χρονο πιλότο. Σύμφωνα με την Bild, η ίδια είχε πει στους μαθητές της ότι ήταν έγκυος και πως «θα γίνει μητέρα».

Με βάση τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, φίλοι της ανέφεραν πως χάρηκε πολύ με τα νέα και πως σχεδίαζε να παντρευτεί με τον Λούμπιτς, εντούτοις άλλες πηγές είπαν πως είχαν μία ταραχώδη σχέση εξαιτίας της συμπεριφοράς του πιλότου, που ήθελε να την ελέγχει σε όλα και τελικά η 27χρονη αποφάσισε να μετακομίσει.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ο 28χρονος πιλότος-δολοφόνος την απατούσε εδώ και πέντε μήνες με μία αεροσυνοδό της Germanwings, ενώ η Κάθριν Γκόλντμπαχ πιστεύεται ότι εγκατέλειψε τη Γερμανία στον απόηχο της τραγωδίας, όπως αναφέρουν ξένα ΜΜΕ.

Παράλληλα, σύμφωνα με το Sky News, Γερμανός εισαγγελέας αποκάλυψε σήμερα πως ο Αντρέας Λούμπιτς έκανε θεραπεία στο παρελθόν γιατί είχε αυτοκτονικές τάσεις.