X

«Φρενίτιδα» στη Βρετανία λίγο πριν τη γέννηση του «βασιλικού» μωρού

Η Κέιτ Μίντλετον γεννάει από μέρα σε μέρα και οι Βρετανοί έχουν «κατασκηνώσει» έξω από το μαιευτήριο που η Δούκισσα του Κέμπριτζ θα φέρει στον κόσμο το δεύτερο πριγκιπικό μωρό.

Ant1news

Κορυφώνεται η αγωνία στην Βρετανία… καθώς μετρά αντίστροφα για το βασιλικό μωρό. Ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί είναι ότι οι αφοσιωμένοι οπαδοί της βασιλικής οικογένειας εδώ και μέρες ξεροσταλιάζουν έξω από το St. Mary's Hospital στο Λονδίνο, εκεί που κατά πάσα πιθανότητα θα εισαχθεί για να γεννήσει η Κέιτ Μίντλετον. Το νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας αναμένεται να έρθει στον κόσμο μέχρι τα τέλη Απριλίου και θα είναι τέταρτο στην διαδοχή του θρόνου, παραμερίζοντας στην πέμπτη θέση, τον αδελφό του πρίγκιπα Ουίλιαμ, πρίγκιπα Χάρι.

Πάντως έξω από το μαιευτήριο έχουν ληφθεί ειδικά μέτρα ασφαλείας, καθώς δεκάδες αστυνομικοί έχουν ήδη κινητοποιηθεί και μια γιγαντιαία ταμπέλα γράφει «Ειδικό γεγονός». Απαγορεύεται να παρκάρεις αυτοκίνητο στην περιοχή, ήδη από τις 15 Απριλίου.

Για την γέννηση του πρώτου παιδιού του πριγκηπικού ζεύγους είχαν συγκεντρωθεί εκατοντάδες δημοσιογράφοι, φωτογράφοι και καμεραμάν μπροστά στην είσοδο του μαιευτηρίου, πριν ακόμη η Κέιτ εισέλθει για τη γέννα. Αυτή τη φορά η Αστυνομία έχει λάβει εντολή να διώχνει κάθε δημοσιογράφο που θα έπιανε θέση μπροστά στο νοσοκομείο πριν φτάσει η Δούκισσα του Κέμπριτζ.

Αυτό βέβαια δεν εμπόδισε τους φανατικούς οπαδούς της βασιλικής οικογένειας να έχουν ήδη εγκατασταθεί μπροστά στην είσοδο ή στα διπλανά πεζοδρόμια.

Σύμφωνα με τη βασιλική παράδοση, το ζεύγος δεν γνωρίζει το φύλο του παιδιού, αν και όλοι στοιχηματίζουν ότι θα είναι κορίτσι, όπως δείχνουν και τα πανό και οι σημαίες των γραφικών Λονδρέζων που ξεροσταλιάζουν στον δρόμο.