X

Εφιάλτης για την Λεπέν οι γυμνόστηθες ακτιβίστριες της Femen

Δυσάρεστες εκπλήξεις περίμεναν την αρχηγό του Εθνικού Μετώπου της Γαλλίας Μαρίν Λεπέν, σε δυο εκδηλώσεις για την Πρωτομαγιά στο Παρίσι.

Ant1news

Η ηγέτιδα της γαλλικής ακροδεξιάς όπου και αν πήγαινε την ημέρα της Πρωτομαγιάς έβλεπε τις γυμνόστηθες ακτιβίστριες μπροστά της.

Η αρχή έγινε το πρωί με την κατάθεση στεφάνου στο άγαλμα της Ζαν ντ’ Άρκ που εμφανίστηκαν μπροστά της από το πουθενά προκαλώντας ταραχή.

Τα δύο μέλη της Femen απομακρύνθηκαν πολύ γρήγορα από τους άνδρες της ασφάλειάς της.

Όμως οι προσωπικοί φρουροί της Μαρίν Λεπέν δεν μπόρεσαν να κάνουν τίποτα για τις τρεις φεμινίστριες που πήραν θέση με όλα τα όπλα τους απέναντι από τον εξέδρα της.

Η ακροδεξιά πολιτικός τις είδε να επιδεικνύουν γραμμένη στα γυμνά τους σώματα τη φράση "Hail Lepen" ενώ εκφωνούσε ομιλία σε συγκεντρωμένους υποστηρικτές της σε μια πλατεία στο κέντρο του Παρισιού.

Οι τρεις γυμνόστηθες φεμινίστριες άπλωσαν στο μπαλκόνι όπου στέκονταν μεγάλες κόκκινες σημαίες του Γ' Ράιχ και χαιρετούσαν ναζιστικά.

Αλαφιασμένοι οι άντρες της ασφάλειάς της προσπαθούσαν να προσεγγίσουν το μπαλκόνι των θρασύτατων κοριτσιών και όταν το κατάφεραν τις απομάκρυν, αν όχι και πολύ ευγενικά.