X

Ποιος θα μάθει πρώτος το όνομα της πριγκίπισσας;

Όλος ο κόσμος ασχολείται το τελευταίο 48ωρο με το νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας, ενώ τα στοιχήματα για το όνομά της φτάνουν σε εκατομμύρια λιρών.

Ant1news

Ο Γουίλιαμ και η Κέιτ έφεραν το Σάββατο στον κόσμο το νέο μέλος της οικογένειάς τους, κι ακόμα έναν διάδοχο του βασιλικού θρόνου.

Το όνομα αυτής έχουν στοιχηματίσει χιλιάδες κόσμου, ανεβάζοντας ήδη το «κασέ» της ακριβοπληρωμένης πριγκίπισσας.  Η αποκάλυψη θα γίνει σήμερα από τον Γουίλιαμ στην γιαγιά του, τη Βασίλισσα Ελισάβετ.

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία του πρίγκιπα του Κέιμπριτζ και όχι για την τήρηση του πρωτοκόλλου, ενώ και η ίδια η Ελισάβετ δεν έχει εκφράσει την επιθυμία να είναι η πρώτη που θα μάθει το όνομα της δισέγγονής της.

Πάντως το βασιλικό βρέφος έχουν ήδη γνωρίσει  ο αδελφός της, Τζορτζ, ο παππούς Κάρολος και η σύζυγος Καμίλα, καθώς και οι γονείς της Δούκισσας του Κέιμπριτζ, Μάικλ και Κάρολ Μίντλετον, μαζί και η θεία Πίπα.

Με την Βασίλισσα Ελισάβετ, θα κάνουν σήμερα την πρώτη τους γνωριμία, ενώ οι δυο τους θα έρθουν πιο κοντά το καλοκαίρι που η οικογένεια θα περάσει τις διακοπές της στο Νόρφολκ, τη βασιλική θερινή κατοικία.

Το Σαρλότ και το Άλις παραμένουν τα πιο «δυνατά» ονόματα στα στοιχήματα, αλλά κανείς δεν έχει αποκλείσει το Ελισάβετ ή  ο το Αλεξάνδρα, όπως είναι το πλήρες όνομα της Βασίλισσας. Δεν αποκλείεται το Ολίβια. Το Νταϊάνα πάντως, είναι εκτός…παιχνιδιού.