X

Σενάρια συνομωσίας: Δεν γέννησε η Κέιτ Μίντλετον την πριγκίπισσα της Αγγλίας

Σενάρια συνομωσίας σχετικά με τη γέννηση της πριγκίπισσας της Βρετανίας πλέκει ρωσική εφημερίδα, αμφισβητώντας ό,τι γνωρίζουμε μέχρι σήμερα.

Ant1news

Ένα περίεργο σενάριο συνομωσίας σχετικά με τη γέννηση της πριγκίπισσας της Βρετανίας πλέκει ρωσική εφημερίδα. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Komsomolskaya Pravda, η Κέιτ όταν βγήκε από το μαιευτήριο, ήταν πολύ όμορφη για να έχει μεταφερθεί με ωδίνες και να έχει γεννήσει λίγο πριν.

Η εφημερίδα μεταφέρει τους ισχυρισμούς γυναικών της Ρωσίας, σύμφωνα με τις οποίες, «είναι αδύνατο για τη Δούκισσα του Κέιμπριτζ να δείχνει ελάχιστα μετά τον τοκετό τόσο όμορφη, λαμπερή και καθόλου ταλαιπωρημένη». Επιπλέον, θέτουν ερωτήματα σχετικά με την πραγματική γέννηση ημερομηνίας του βρέφους, αφού το κοριτσάκι δεν φαινόταν για νεογέννητο πέντε ημερών.

Μάλιστα, μία από αυτές μίλησε στην εφημερίδα, λέγοντας:

 «Αν πραγματικά γέννησε η ίδια το μωρό και μάλιστα φυσιολογικά, τότε σίγουρα αυτό συνέβη μερικές μέρες πριν από εκείνη που λένε». Μία δεύτερη πρόσθεσε: «Γέννησε τουλάχιστον τρεις μέρες πριν από αυτή που είπε. Απλά εκείνη τη μέρα διάλεξαν να το ανακοινώσουν. Κοιτάξτε το μωρό, δεν δείχνει καθόλου για νεογέννητο ωρών. Δεν υπάρχει κανένας τρόπος ώστε να βοηθηθεί μία γυναίκα, που μόλις γέννησε ακόμα και με τη βοήθεια των καλύτερων γιατρών, για να σταθεί όρθια και να είναι τόσο ατσαλάκωτη πέντε ώρες μετά τον τοκετό και να φεύγει από την κλινική όρθια και χωρίς βοήθεια».

Το άρθρο της ρωσικής εφημερίδας γίνεται ακόμα πιο συνωμοτικό, αφού μια από τις γυναίκες που μίλησαν αναφέρει ότι δεν ήταν η Κέιτ που γέννησε το μωρό, αλλά κάποια παρένθετη μητέρα:

«Σίγουρα χρησιμοποίησαν παρένθετη μητέρα, που γέννησε το μωρό. Η Κέιτ πρέπει να κυκλοφορούσε φορώντας μία ψεύτικη κοιλιά, ώστε να δείχνει ότι είναι έγκυος. Δεν γίνεται στην πραγματικότητα μία γυναίκα που γέννησε πριν από λίγες ώρες να εμφανίζεται με το ανοιχτόχρωμο φόρεμά της δημόσια. Αν γεννήσεις προσπάθησε να συνέλθεις μέσα σε τρεις τέσσερις ώρες. Ακόμα κι αν ο τοκετός ήταν εύκολος, οι γυναίκες θέλουν να κοιμηθούν και να ξεκουραστούν για αρκετές ώρες. Αυτά που έκανε η Κέιτ είναι παραμύθια για να κάνει την επίδειξή της η οικογένεια».