X

«Έστησαν» τα στοιχήματα για το όνομα της πριγκίπισσας;

Πάνω από 1 εκατ. λίρες πλήρωσαν τα γραφεία στοιχημάτων στην Αγγλία στους παίκτες που πέτυχαν το όνομα του μωρού του ζεύγους Ουίλιαμ-Κέιτ.

Ant1news

Ούτε «στημένο» να ήταν… Μία από τις μεγαλύτερες απώλειες των τελευταίων χρόνων σε «ειδικά στοιχήματα» μετρούν τα γραφεία στοιχημάτων στη Βρετανία, καθώς το ποσό που θα πληρώσουν στους παίκτες που πρόβλεψαν σωστά το όνομα της νεογέννητης πριγκίπισσας ξεπερνά το ένα εκατομμύριο λίρες (1,35 εκατ. ευρώ)

Το όνομα Σάρλοτ είχε συγκεντρώσει το μεγαλύτερο όγκο πονταρισμάτων και ήταν το πλέον δημοφιλές. Γιατί, όμως, η πλειοψηφία του κόσμου ήταν τόσο σίγουρη πως αυτό το όνομα θα επέλεγαν ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Δούκισσα του Κέμπριτζ, Κέιτ, για τη νεογέννητη κορούλα τους;

Τα γραφεία στοιχημάτων, χωρίς να έχουν αποδείξεις, εκτιμούν πως υπήρξε διαρροή από το περιβάλλον της βασιλικής οικογένειας και οι παίκτες ακολούθησαν το φαβορί που δεχόταν μεγάλα ποσά πονταρίσματος.

«Αναμφίβολα, μας χτύπησε ένα καμπανάκι ότι πιθανόν να διέρρευσαν πληροφορίες μέσα από το παλάτι», δήλωσε εκπρόσωπος στοιχηματικής εταιρείας.

Το πλήρες όνομα της πριγκίπισσας του Κέμπριτζ είναι Σάρλοτ Ελισάβετ Νταϊάνα. Ελισάβετ λένε τη γιαγιά του πρίγκιπα Ουίλιαμ και Νταϊάνα τη μητέρα του. Γιατί, λοιπόν, Σάρλοτ; Θα μπορούσε να εκληφθεί ως μία θηλυκή εκδοχή του Καρόλου (Charles), πατέρα του πρίγκιπα Ουίλιαμ, ενώ Σάρλοτ είναι και το μεσαίο όνομα της θείας του μωρού, Πίπα Μίντλετον.

Όσο κι αν ψάχνονται τα γραφεία στοιχημάτων για το αν πιάστηκαν κορόιδα ή όχι… τα πονταρίσματα έχουν αρχίσει να πέφτουν πλέον για τον αριθμό των παιδιών που θα αποκτήσει το ζεύγος Ουίλιαμ-Κέιτ; Θα σταματήσουν στα δύο ή θα πάνε για περισσότερα;