X

Αυτό είναι το πρόσωπο του Χριστού στη παιδική του ηλικία!

Με τη βοήθεια ηλεκτρονικού υπολογιστή αναπαραστάθηκε η παιδική ηλικία του προσώπου που είχε ταφεί με την Ιερά Σινδόνη.

Ant1news

Το μέγα ερώτημα που έχει απασχολήσει τους θεολόγους και τους ειδικούς επιστήμονες ανά τον κόσμο, αν το πρόσωπο που αποτυπώθηκε στην Ιερά Σινδόνη του Τορίνο, είναι το πρόσωπο του Χριστού, αποκτά ακόμα μεγαλύτερη βαρύτητα γιατί οι επιστήμονες με τη βοήθεια ηλεκτρονικού υπολογιστή, κατάφεραν να απεικονίσουν τη παιδική ηλικία του προσώπου αυτού.

Όπως αναφέρει ο Independent, οι επιστήμονες χρησιμοποίησαν μια μέθοδο που χρησιμοποιούν κατά κόρο οι εγκληματολόγοι. Τοποθέτησαν σε ένα ειδικό πρόγραμμα υπολογιστή τα δεδομένα από την Ιερά Σινδόνη του Τορίνο στην οποία πιστεύεται ότι αποτυπώθηκε το πρόσωπο του Ιησού, καθώς με αυτό καλύφθηκε το σώμα του μετά την αποκαθήλωση.

Κατόπιν αυτού επιχειρήθηκε να γίνει αναστροφή της γήρανσης των στοιχείων του προσώπου και κατά συνέπεια να αποκαλυφθεί το ίδιο πρόσωπο σε νεαρή ηλικία. Το εγχείρημα είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον γιατί οι πληροφορίες για τη νεαρή ηλικία του Ιησού είναι μηδαμινές, καθώς ακόμα και οι Ευαγγελιστές δεν παραθέτουν καμιά πληροφορία για τη περίοδο αυτή.