X

«Γάζωσε» πεθερικά, κουνιάδο, γείτονα και μετά αυτοκτόνησε

Διαλευκάνθηκε το άγριο φονικό που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο Βίρενλινγκεν στην Ελβετία.

Ant1news



Πέντε άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και ο δράστης, σκοτώθηκαν από πυροβολισμούς το βράδυ του Σαββάτου στο Βίρενλινγκεν, μια κοινότητα 4.500 κατοίκων βορειοδυτικά της Ζυρίχης, στο βόρειο ελβετικό καντόνι του Άαργκαου, σύμφωνα με την αστυνομία.

Όπως γνωστοποίησε η αστυνομία, η έρευνα προσανατολίζεται σε μία οικογενειακή τραγωδία, καθώς ο 36χρονος δράστης, πατέρας 3 παιδιών, πυροβόλησε και σκότωσε τα πεθερικά του και τον κουνιάδο του για μία «οικογενειακή διαφορά». Κατόπιν σκότωσε και έναν γείτονα, ενώ στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

«Απορρίψαμε το σενάριο της τρομοκρατίας», σημείωσε η αστυνομία, διευκρινίζοντας πως όλα τα εμπλεκόμενα πρόσωπα ήταν Ελβετοί. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο άνδρας κατοικούσε στο βορειοανατολικό καντόνι του Σβιτς και ζούσε χωρισμένος από τη γυναίκα του και τα παιδιά του.



Ο δράστης ήταν γνωστός στην αστυνομία για βίαιες ενέργειές του. Στις 2 Απριλίου 2015 είχε πραγματοποιηθεί έρευνα στο σπίτι του, όμως η αστυνομία δεν είχε βρει κανένα όπλο. Το 2015 η σύζυγός του και τα τρία παιδιά του είχαν βρει καταφύγιο σ' ένα κοινωνικό ίδρυμα του καντονιού του Σβιτς.|