X

Νταλίκα τράκαρε Ferrari αξίας 1,3 εκ. ευρώ

Το υβριδικό μοντέλο είχε μια "επαφή" με το φορτηγό, η οποία περισσότερο από όλους μάλλον... πονοκεφάλιασε την ασφαλιστική εταιρεία.

Ant1news

Ασφαλιστική εταιρεία το φυσάει και δεν κρυώνει…Ένα "μικρό" τρακάρισμα για τον οδηγό της νταλίκας, μια μεγάλη ταραχή για τον οδηγό και ιδιοκτήτη της υβριδικής LaFerrari και ένας τεράστιος "πονοκέφαλος" για την ασφαλιστική εταιρεία που πρέπει να καλύψει την ζημιά στο αξίας 1,3 εκατομμυρίων ευρώ αυτοκίνητο, είναι τα αποτελέσματα της σύγκρουσης ενός φορτηγού με μια κατακόκκινη, hyper car LaFerrari και μάλιστα "του κουτιού"!

Το ατύχημα συνέβη στην βόρεια Ιταλία, σε μικρή απόσταση από το εργοστάσιο παραγωγής της LaFerrari και ο αδιάψευστος "μάρτυρας" του περιστατικού είναι η φωτογραφία που δημοσιεύθηκε σε ιστοσελίδα σχετική με τον χώρο του αυτοκινήτου.

Πέραν της φωτογραφίας και των πληροφοριών για το που έγινε το τρακάρισμα, δεν υπάρχουν πληροφορίες για το ύψος της ζημιάς που υπέστη η αξίας 1,3 εκ. ευρώ Ferrari, ένα από τα ακριβότερα αυτοκίνητα στον πλανήτη ούτε όμως και οι συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το ατύχημα!