X

Ξαφνικά ούτε ο Σαρκοζί θέλει Grexit!

Πριν μερικές ημέρες συμβούλευε την Ευρώπη να μην ενδώσει στα αιτήματα Τσίπρα. Τώρα ζητά επίσπευση των διαδικασιών για να αποφευχθεί το Grexit!

Ant1news

Άλλα δήλωνε μετά το δημοψήφισμα ο Νικολά Σαρκοζί και άλλα δηλώνει τώρα. Ο Πρόεδρος του Ρεπουμπλικανικού κόμματος προ ημερών τόνιζε στη γαλλική La Libre ότι ο Αλέξης Τσίπρας αποκλίνει από κάθε λογική συμπεριφορά και ότι από τη στιγμή που οι Έλληνες λένε «όχι», ο πρωθυπουργός τους δεν μπορεί πια να διαπραγματευτεί.

Από εκεί όμως που μιλούσε για ένα « εγγυημένο αδιέξοδο», ο Νικολά Σαρκοζί αλλάζει πλεύση και κρούει τον κώδωνα κινδύνου για την Ελλάδα και την Ευρώπη, προκειμένου να αποφευχθεί η έξοδος της χώρας μας από το ευρώ.

Μιλώντας σε εκπομπή του TF1, ο Σαρκοζί δήλωσε ότι πρέπει να γίνουν τα πάντα για να βρεθεί συμβιβαστική λύση, ενώ παράλληλα τάχθηκε με την άποψη των Ολάντ και Βαλς. Ακόμα και ο δημοσιογράφος δεν μπορούσε να μη σχολιάσει τη μεταστροφή του, σημειώνοντας ότι έχει αλλάξει κατά 180 μοίρες  και ότι ενώ είχε σχέδιο για έξοδο της Ελλάδας, αυτό άλλαξε.