X

Η πρώτη κυρία του Μεξικό ενθουσίασε… τον Ολάντ

Γνωστός λάτρης του ωραίου φύλου ο Ολάντ, παραλίγο να δημιουργήσει διπλωματικό επεισόδιο με τις αβρότητες του στην εντυπωσιακή σύζυγο του Μεξικάνου Πρωθυπουργού.

Ant1news

Η «Ημέρα της Βαστίλλης» γιορτάστηκε με κάθε επισημότητα στη Γαλλία και στις εορταστικές εκδηλώσεις έδωσαν το παρόν και πολλοί ξένοι ηγέτες. Μεταξύ αυτών και ο Πρωθυπουργός του Μεξικό, Πένια Νιέτο, ο οποίος συνοδευόταν από την καλλονή σύζυγο του, Αντζέλικα Ριβέρα.

Στην εντυπωσιακή τελετή όπου κυριαρχούσαν τα αυστηρά κοστούμια και φορέματα η πρώτη κυρία του Μεξικό δεν δυσκολεύτηκε να κάνει αισθητή την παρουσία της, όχι μόνο λόγω του φυσικού της κάλλους αλλά και λόγω του εντυπωσιακού κόκκινου φορέματος που ρην έκανε να ξεχωρίζει σαν «τη μύγα μες το γάλα».

Σύμφωνα με τα κουτσομπολιά ο καρδιοκατακτητής Ολάντ μάλλον το παράκανε με τα χειροφιλήματα, τα αστειάκια, τους ψιθύρους και τον αρχικό διαχυτικό ασπασμό, σε σημείο που ανάγκασε τον σύζυγο της να οριοθετεί συνεχώς τη «ζώνη» του σφίγγοντας την σύζυγο του από τη μέση, στη προσπάθεια να αναχαιτίσει την αμείλικτη επίθεση ευγενείας από τον Γάλλο Πρόεδρο.

Η Αντζέλικα ριβέρα η οποία δικαίως τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα αλλά και τα φλας των φωτογράφων ήταν πρωταγωνίστρια σε τηλεοπτικές σαπουνόπερες και παντρεμένη με τον τηλεοπτικό παραγωγό, Χοσέ Αλμπέρτο Κάστρο.

Πήρε διαζύγιο το 2007, ενώ τον ίδιο χρόνο πέθανε η πρώτη σύζυγος του Μεξικανού προέδρου Νιέτο. Οι δυο τους γνωρίστηκαν τρία χρόνια αργότερα, στα γυρίσματα ενός διαφημιστικού σποτ για την πολιτεία του Μεξικού, της οποίας ήταν τότε κυβερνήτης ο Πένια Νιέτο. Παντρεύτηκαν το 2010, σε μια λαμπρή τελετή στον ιστορικό καθεδρικό ναό της Τολούκα.