X

Στο σπίτι του Κάμερον με… τεθωρακισμένο η Βίβιαν Γουέστγουντ

Η γνωστή σχεδιάστρια μόδας και ακτιβίστρια με αυτή την κίνηση θέλησε να περάσει το μήνυμά της για την μόλυνση του περιβάλλοντος.

Ant1news

Πάνω σε ένα λευκό τεθωρακισμένο έφτασε η Βίβιαν Γουέστγουντ έξω από την οικία του Βρετανού πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον.

Η γνωστή σχεδιάστρια μόδας και ακτιβίστρια, που βρισκόταν στη θέση του οπλίτη στην οροφή του τανκ, εξαπέλυσε μια εικονική επίθεση χημικών έξω από το σπίτι στα πλαίσια της διαμαρτυρίας της για τη μόλυνση του περιβάλλοντος και την άρνηση των μεγάλων δυνάμεων να περιορίσουν τις δράσεις που καταστρέφουν τον πλανήτη.

«Ο Κάμερον κατηγορεί ξένους ηγέτες, όπως ο Πρόεδρος Καντάφι και Πρόεδρος Άσαντ για δήθεν χρήση χημικών ουσιών για τους δικούς τους ανθρώπους ως δικαιολογία για την αλλαγή του καθεστώτος. Αλλά αυτός κάνει ακριβώς το ίδιο με το λαό του εδώ για να πλουτίσει» δήλωσε η σχεδιάστρια από την πολεμίστρα του οχήματος.

 

Η Βίβιαν Γουέστγουντ εμφανίζεται συχνά σε διαδηλώσεις διαμαρτυρίας για την μόλυνση του περιβάλλοντος. Αυτή τη φορά θέλησε να διαμαρτυρηθεί για τις γεωτρήσεις σε σχιστολιθικά πετρώματα που κρύβουν φυσικό αέριο.

 

Εκπρόσωπος της Γουέστγουντ είπε ότι το τανκ που χρησιμοποιήθηκε είναι από την ίδια εταιρεία που παρείχε στήριξη στον Στιγκ, προκειμένου να αποφύγει την απόλυση από το Top Gear ο Τζέρεμι Κλάρκσον.