X

Οργή για τη φωτογράφιση μοντέλου σε ουγγρικό αγκαθωτό φράχτη

Πλήθος αντιδράσεων στα social media για την φωτογράφιση... πολυτελείας. Το μοντέλο παριστάνει την μετανάστρια, έχοντας σε αρκετές περιπτώσεις τα στήθη της ακάλυπτα.

Ant1news



Καταιγισμό επικρίσεων δέχεται ο Ούγγρος φωτογράφος, Norbert Baksa, μετά την φωτογράφιση που οργάνωσε σε ουγγρικό αγκαθωτό φράχτη, με ένα μοντέλο που παρίστανε την μετανάστρια.

Η φωτογράφιση, που ήταν εμπνευσμένη από το προσφυγικό δράμα που ζουν χιλιάδες μετανάστες στα σύνορα της Ουγγαρίας, παρουσιάζει μία γυναίκα να ποζάρει με ρούχα υψηλής αισθητικής μπροστά από έναν αγκαθωτό φράχτη. Ορισμένες πόζες είναι αισθησιακές, ενώ σε άλλες διακρίνεται το μοντέλο-«μετανάστρια» να τραβάει selfie με κινητό που φέρει τη σφραγίδα του διάσημου οίκου «Chanel».

Από το σκηνικό δεν λείπει ούτε η… αστυνομία, καθώς σε μερικές φωτογραφίες απεικονίζεται ένας αστυνομικός να τραβάει και να σέρνει την γυναίκα, που σε αρκετές περιπτώσεις έχει ακάλυπτα τα στήθη της.

Το γυμνό μέρος της φωτογράφισης, αλλά και τα είδη πολυτελείας που τη συνόδευσαν, προκάλεσαν οργή στους χρήστες τους διαδικτύου, που επέκριναν σφοδρά την έμπνευση του φωτογράφου.