X

Ο Γάλλος που σώθηκε από το κινητό του (Βίντεο)

Βρισκόταν έξω από το Σταντ ντε Φρανς την ώρα των εκρήξεων. Χτύπησε από τις οβίδες, αλλά το κινητό του ήταν που το έσωσε τη ζωή.

Ant1news

Ένας άνδρας που κατάφερε να ξεφύγει από τη φρίκη, που έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια των τρομοκρατικών επιθέσεων στο Παρίσι, περιγράφει πώς το κινητό του του έσωσε τη ζωή, αφού αν δε το κράταγε, θα «έτρωγε» τη σφαίρα στο κεφάλι.

«Κρατούσα το κινητό και περπατούσα στο δρόμο, όταν ξαφνικά άκουσα πυροβολισμούς και εκρήξεις. Πράγματα πετάγονταν παντού. Ένιωσα πράγματα να περνούν από πάνω μου κι άρχισα να τρέχω. Έπεσα κάτω και γύρισα πίσω. Και τότε τους είδα. Αυτό είναι το κινητό που δέχτηκε τη σφαίρα και μου έσωσε τη ζωή, αν δεν ήταν αυτό, θα είχα δεχτεί τη σφαίρα στο κεφάλι» περιγράφει ο άνδρας.

Ο αυτόπτης μάρτυρας βρισκόταν έξω από το Σταν ντε Φρανς τη στιγμή που μία από τις βόμβες έσκασε και τον χτύπησαν οβίδες στο πόδι και την κοιλιά.

Από τις εκρήξεις των καμικάζι στο γήπεδο, όπου βρισκόταν και ο Φρανσουά Ολάντ και βρισκόταν σε εξέλιξη ο φιλικός αγώνας μεταξύ Γαλλίας και Γερμανίας, σκοτώθηκαν τέσσερις άνθρωποι.