X

Οι πρώτες εικόνες μέσα από το Bataclan

Δείτε όλα τα βίντεο από την στιγμή της επίθεσης,την ανταλλαγή πυρών μεταξύ αστυνομίας και δραστών, αλλά και την σύλληψη ενός υπόπτου. Προσοχή σκληρές εικόνες.

Ant1news

Σχεδόν 1500 άτομα βρίσκονταν το βράδυ της Παρασκευής στη συναυλία των Eagles of Death Metal στο συναυλιακό χώρο Μπατακλάν, όταν εισέβαλαν οι καμικάζι, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωής τους σχεδόν 90 άνθρωποι και να τραυματιστούν πολλοί περισσότεροι.

Η επίθεση στο συναυλιακό χώρο, όπου βρίσκονταν ως επί το πλείστον νέοι άνθρωποι, ήταν η πιο αιματηρή από τις τρεις ταυτόχρονες, που πραγματοποίησαν οι τρεις ομάδες των επτά τζιχαντιστών.

Τα τρομοκρατικά χτυπήματα έχουν προκαλέσει σοκ σε όλλο τον πλανήτη και πολλά μνημεία φωταγωγήθηκαν στα χρώματα της γαλλικής σημαίας, σε ένδειξη συμπαράστασης.

Τρεις άνδρες συνελήφθησαν στο Βέλγιο, ως ύποπτοι για την επίθεση στο Παρίσι. Δείτε το βίντεο με τη μία σύλληψη που έγινε μέρα μεσημέρι.

Η βρετανική Mirror δημοσιεύει την πρώτη φωτογραφία από το χώρο όπου έγινε το λουτρό αίματος και στην οποία αποτυπώνεται η τραγωδία, την οποία περιγράφουν οι επιζώντες, από την πρώτη στιγμή.

 

Νωρίτερα σήμερα είχε δοθεί στη δημοσιότητα και το πρώτο βίντεο από τη συναυλία, τη στιγμή που αυτή διακόπτεται από πυροβολισμούς. Το σοκ φαίνεται στα μέλη της μπάντας, που ένα – ένα σκύβουν για να καλυφθούν.

Παράλληλα, δημοσιοποιείται βίντεο στο οποίο φαίνεται η ανταλλαγή πυροβολισμών, έξω από το θέατρο, μεταξύ αστυνομικών και δραστών.

Το σοκαριστικό βίντεο που τράβηξε ένας δημοσιογράφος της Le Monde από την έξοδο κινδύνου του χώρου, στο οποίο φαίνονται οι άνθρωποι να κρέμονται από τα παράθυρα και να πηδούν από αυτά για να σωθούν, εξακολουθούν να προκαλούν παγκόσμιο σοκ.