X

Νέο βίντεο-ντοκουμέντο από το μακελειό στο Παρίσι

"Σκληρές" εικόνες έξω από το Café Bonne Bière, είκοσι δευτερόλεπτα μετά την αιματηρή επίθεση των τζιχαντιστών στο Παρίσι.

Ant1news


Οι σοροί 4 ανθρώπων κείτονται μπροστά από το Café Bonne Bière , 20 δευτερόλεπτα  αφότου οι τζιχαντιστές σκόρπισαν τον θάνατο το βράδυ της 13ης Νοεμβρίου στο Παρίσι, με τραγικό απολογισμό 129 νεκρούς και 352 τραυματίες.  

Το βίντεο –σοκ διάρκειας 3 λεπτών, που κατέγραψε κάτοικος της περιοχής και αυτόπτης μάρτυρας, έδωσε στη δημοσιότητα το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Άφωνοι οι περαστικοί μπροστά στο μακάβριο σκηνικό. Κάποιοι φωτογραφίζουν τα θύματα που κείτονται στο έδαφος.  Στην πραγματικότητα κανείς, όπως περιγράφει το Γαλλικό Πρακτορείο, δεν παρεμβαίνει με εξαίρεση έναν άνδρα που έχει γονατίσει δίπλα από ένα από τα θύματα. Ακούγονται άνθρωποι να διερωτώνται «πως είναι δυνατόν;» ή να λένε «πρόκειται για ένα μακελειό».

Στις εικόνες διακρίνεται για λίγο κι  ένα πέμπτο θύμα, πεσμένο  μπροστά από  καθαριστήριο που βρίσκεται δίπλα στο καφέ. Περαστικοί στέκονται από πάνω του ανήμποροι να  αντιδράσουν…