X

Ντοκουμέντο: Η στιγμή που ανατινάζεται η καμικάζι στο Σεν Ντενί

Σοκαριστικό βίντεο καταγεγραμμένο από κάτοικο της περιοχής. Η στιγμή της έκρηξης, που διαμέλισε την γυναίκα και διέλυσε όλο το διαμέρισμα.

Ant1news

Ακόμα ένα βίντεο από την πολύωρη επιχείρηση της γαλλικής αστυνομίας στο Σεν Ντενί, όπου σκοτώθηκε ο «εγκέφαλος» των τρομοκρατικών επιθέσεων στο Παρίσι, καθώς και μία γυναίκα καμικάζι, η οποία φέρεται να είναι η ξαδέλφη του και η αφορμή του εντοπισμού του.

Η ζωσμένη με εκρηκτικά 26χρονη Χάσνα Αϊτμπουλαχσέν ήταν αυτή που βρέθηκε πρώτη αντιμέτωπη με τους αστυνομικούς που έκαναν την έφοδο στο διαμέρισμα , όπου βρισκόταν μαζί με τον Αμπντελαχαμίντ Αμπαούντ κι έναν ακόμα άνδρα, του οποίου τα στοιχεία δεν έχουν γίνει γνωστά, μέχρι στιγμής.

Η νεαρή γυναίκα ρωτήθηκε από τους αστυνομικούς πού είναι ο Αμπαούντ. «Πού είναι ο φίλος σου;».

«Δεν είναι φίλος μου, δεν είναι φίλος μου» επανέλαβε εκείνη, πριν ακουστούν πυροβολισμοί και πυροδοτήσει τη ζώνη με τα εκρηκτικά που φορούσε.

Δείτε το σχετικό βίντεο εδώ

Η έκρηξη ήταν τόσο δυνατή, που η κοπέλα όχι απλώς διαμελίστηκε, αλλά δημιουργήθηκε μια τρύπα στο διαμέρισμα και πολλά από τα μέλη της σκορπίστηκαν και στον από κάτω όροφο, όπως μαρτυρούν οι Αρχές που έφτασαν στο σημείο.

Μάλιστα, λόγω της κατάστασης στην οποία περιήλθε το διαμέρισμα, στάθηκε σχεδόν αδύνατο για τους αστυνομικούς να εισέλθουν σε αυτό και να διενεργήσουν έρευνα, για να διαπιστώσουν ποιος άλλος ήταν μέσα.

Εκτός του Αμπντελαχαμίντ, ακόμα ένας άνδρας φέρεται να ήταν μέσα, με τις υπηρεσίες να θεωρούν ότι πρόκειται για τον 9ο δράστη των επιθέσεων που στοίχισαν τις ζωές σε 129 ανθρώπους.

Οι Αρχές έφτασαν στον εντοπισμό του τρομοκράτη, εξαιτίας του ότι παρακολουθούσαν την ξαδέλφη του, η οποία σχετιζόταν με υποθέσεις ναρκωτικών.

Κατά την επτάωρη επιχείρηση στο Σεν Ντενί, τρία άτομα σκοτώθηκαν, επτά συνελήφθησαν και τραυματίστηκαν ελαφρά πέντε αστυνομικοί.