X

Ομηρία σε γαλλική πόλη - Τραυματίες από πυροσβολισμούς

Σε εξέλιξη βρίσκεται ομηρία στην πόλη Ρουμπέ στη βόρεια Γαλλία, μια περιοχή κοντά στο Βέλγιο. Βροχή από πυροβολισμούς. Ποια η σχέση με τις επιθέσεις στο Παρίσι.

Ant1news

 

Ένοπλοι άνδρες έχουν λάβει ομήρους στη βόρεια γαλλική πόλη Roubaix, ύστερα από βροχή πυροβολισμών, σύμφωνα με πηγή της γαλλικής αστυνομίας.

Μια επιχείρηση είναι σε εξέλιξη μετά την ομηρία και τους πυροβολισμούς, που σύμφωνα με πληροφορίες προκάλεσαν και τον τραυματισμό ανθρώπων.

Η περιοχή έχει αποκλειστεί από τις αρχές, ενώ φαίνεται ότι ένας διευθυντής τράπεζας και η οικογένειά του βρίσκονται στα χέρια των ενόπλων, καθώς προηγήθηκε ληστεία σε τράπεζα.

Νοσοκομειακές και πυροσβεστικές πηγές επιβεβαιώνουν την επιχείρηση που είναι σε εξέλιξη στην πόλη Roubaix , η οποία βρίσκεται κοντά στα σύνορα με το Βέλγιο, ενώ άλλη αστυνομική πηγή διαβεβαιώνει ότι η υπόθεση δεν σχετίζεται με τις αιματηρές επιθέσεις στο Παρίσι, στις 13 Νοεμβρίου.

Συγκεκριμένα, ένας ή περισσότεροι άνδρες ταμπουρώθηκαν κρατώντας ομήρους σε μια κατοικία, ενώ η αστυνομία έκανε λόγο για διάρρηξη και η δημοτική αρχή για μια ένοπλη ληστεία. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο ή οι ένοπλοι έχουν ταμπουρωθεί σε μια οικία όπου διαμένει ένα ζευγάρι, στην οποία ετοιμάζονταν να κάνουν διάρρηξη.

Υπήρξε ανταλλαγή πυροβολισμών με τους αστυνομικούς αμέσως μόλις έφθασε η μονάδα αντιμετώπισης εγκλημάτων, που είχε ειδοποιηθεί σχετικά με αυτήν την απόπειρα διάρρηξης.