X

Ξύπνησε από κώμα 31χρονη που τραυματίστηκε στο Bataclan

Πυροβολήθηκε έξι φορές στο στήθος και την κοιλιά. Σήμερα μπορεί να μιλήσει.

Ant1news

Η 31χρονη τραγουδίστρια Λάουρα Κρουά, βρισκόταν στο Βataclan τη νύχτα της 13ης Νοεμβρίου παρακολουθώντας τη συναυλία των Eagles of Death Metal, όταν ισλαμιστές εισέβαλαν στον συναυλιακό χώρο σκορπίζοντας το θάνατο και τον τρόμο.

Η νεαρή κοπέλα δέχθηκε 6 σφαίρες στο στήθος και την κοιλιά ενώ μία πέρασε ξυστά από την καρδιά της κάνοντας τους γιατρούς να μιλούν για θαύμα.

Η 31χρονη γυναίκα υποβλήθηκε σε 10 χειρουργικές επεμβάσεις και βρισκόταν σε κώμα επί δύο εβδομάδες, προτού αρχίσει να μιλάει και πάλι πριν από λίγες ημέρες.

«Το πρώτο πράγμα που ρώτησε ήταν “τι έγινε”» ανέφερε ο αδερφός της. Αυτό που θυμάται είναι οι τρομοκράτες που φώναζαν «Αλλάχ Ακμπαρ».

 

Η Κρουά είναι μια από τους 352 τραυματίες που τώρα αναρρώνουν από τα φυσικά και ψυχολογικά τραύματα που τους προκάλεσε η αιματοχυσία του περασμένου μήνα στη γαλλική πρωτεύουσα.

 

Η οικογένειά της ελπίζει ότι η τραγουδίστρια στο επάγγελμα θα μπορέσει να ξανασταθεί στην σκηνή, αν και δεν αποκελίεται να παραμείνει στο νοσοκομείο ακόμη και για έναν χρόνο.