X

Βρυξέλλες: Όργια με αστυνομικίνες και στρατιωτικούς την περίοδο της τρομο-υστερίας

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις από τον Βελγικό Τύπο που αποκάλυψε νύχτες «Ρωμαϊκών οργίων», μέσα σε αστυνομικό τμήμα όταν η πόλη είχε τεθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Ant1news

Δημοσιεύματα δυο βελγικών εφημερίδων, αποκαλύπτουν σήμερα μια πρωτοφανή υπόθεση με σεξουαλικά όργια μέσα σε αστυνομικό τμήμα στην περιοχή Ganshoren, στα οποία έλαβαν μέρος 2 αστυνομικίνες και 8 στρατιώτες.

Το οξύμωρο της υπόθεσης είναι ότι το εν λόγω περιστατικό σημειώθηκε την περίοδο που η βελγική πρωτεύουσα βρισκόταν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης υπό τον φόβο τρομοκρατικών επιθέσεων, λίγο μετά τα χτυπήματα στο Παρίσι.

Ακριβώς δίπλα στο αστυνομικό τμήμα βρίσκεται το Molenbeek όπου συνάδελφοι τους πραγματοποιούσαν έρευνες από πόρτα σε πόρτα προκειμένου να εντοπιστούν τρομοκράτες και οι δρόμοι ήταν άδειοι με τους πολίτες να παραμένουν κλειδωμένοι στα σπίτια τους μετά τις σχετικές εκκλήσεις της αστυνομίας.

Ο συγκεκριμένος αστυνομικός σταθμός χρησιμοποιούνταν ως  χώρος φιλοξενίας των στρατιωτών που είχαν κληθεί να βοηθήσουν τις έρευνες. Τη νύχτα όμως της 21ης Νοεμβρίου η κατάσταση ξέφυγε… μέσα στο αστυνομικό τμήμα καθώς 8 από τους στρατιώτες και 2 αστυνομικίνες αποφάσισαν να μπερδέψουν τη δουλειά με τη διασκέδαση…

Εκπρόσωπος της αστυνομίας των Βρυξελλών δήλωσε ότι ερευνάται το περιστατικό (χωρίς όμως να το αρνηθεί), ενώ αναζητούνται οι «υπεύθυνοι» μεταξύ 15 και 20 στρατιωτών που διέμεναν στον αστυνομικό σταθμό εκείνο το βράδυ.

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγονται παράπονα για τις... δραστηριότητες των βέλγων στρατιωτών κατά την διάρκεια αυτών των επιχειρήσεων, καθώς έντονη κριτική έχει ασκηθεί όταν στρατιώτες φωτογραφήθηκαν εκείνη την περίοδο να κάνουν χαλαρά ψώνια και να γυρίζουν με γεμάτες τσάντες στο κέντρο της πόλης.