X

Δεν εγκαταλείπει το σπίτι του “Big Brother” η πρώην σύζυγος του David Bowie

Αφού έμαθε εκτός κάμερας για το θάνατό του, η Άντζι Μπάουι πήρε την απόφαση να συνεχίσει τα γυρίσματα στο τηλεοπτικό ριάλιτι.

Ant1news

Η πρώην σύζυγος του David Bowie και μητέρα του γιου του, Ντάνκαν, αποφάσισε να συνεχίσει τα γυρίσματα της εκπομπής τηλεριάλιτι “Celebrity Big Brother”, αφού έμαθε για τον θάνατο του θρυλικού καλλιτέχνη, ανακοίνωσε το τηλεοπτικό δίκτυο Channel 5.

Η 66χρονη Άντζι, η οποία πήρε διαζύγιο από τον Ντέιβιντ Μπάουι το 1980, έπειτα από 10 χρόνια γάμου, ενημερώθηκε για τον θάνατο του πρώην της συζύγου στο πλατό της εκπομπής, όπου είθισται οι συμμετέχοντες να μην έχουν καμία επικοινωνία με τα μέσα ενημέρωσης ή με την οικογένειά τους.

«Μετά τη θλιβερή είδηση του θανάτου του David Bowie σήμερα το πρωί, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι η Άντζι Μπάουι ενημερώθηκε χωρίς την παρουσία καμερών από τους εκπροσώπους της» επεσήμανε το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο σε ένα δελτίο Τύπου.

 

«Η ίδια έλαβε την απόφαση να συνεχίσει στο πρόγραμμα. Η απόφασή της να παραμείνει είναι απόλυτα δική της επιλογή και μπορεί να αποχωρήσει οποιαδήποτε στιγμή αλλάξει γνώμη. Επιπλέον, θα λάβει την απαραίτητη υποστήριξη εφόσον τη χρειαστεί» προστίθεται στην ανακοίνωση.

Η Άντζι Μπάουι είχε πει στους συμπαίχτες της στο “Big Brother” ότι δεν είχε συναντήσει τον πρώην της σύζυγο εδώ και δεκαετίες και προσπαθούσε να τον αποφύγει.