X

“Πορτοφολάς” ξυλοκοπεί μητέρα μπροστά στα παιδιά της (βίντεο)

Καρέ-καρέ η οργισμένη επίθεση του αδίστακτου ληστή κατά μητέρας μπροστά στα μάτια των δύο ανήλικων παιδιών της.

Ant1news

Σοκάρουν οι εικόνες που κατέγραψε το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης στο μετρό της Στοκχόλμης ενός αδίστακτου κλέφτη σε μια μητέρα,  ηοποία τον σταματά ενώ προσπαθεί να κλέψει το πορτοφόλι μιας ηλικιωμένης. Την χτύπησε στο πρόσωπο, την έφτυσε και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, ο νεαρός πλησίασε την ηλικιωμένη γυναίκα από πίσω προκειμένου να της κλέψει το πορτοφόλι από την τσάντα όμως εκείνη την στιγμή στην αντίθεση κατεύθυνση περπατούσε μια μητέρα κρατώντας τα δύο παιδιά της. Αμέσως τον έσπρωξε προκειμένου να τον αποτρέψει από τη ληστεία και αυτός χωρίς δισταγμό την χτύπησε στο πρόσωπο ενώ επέστρεψε για να την φτύσει στο πρόσωπο.

"Είναι το χειρότερο πράγμα που έχω ποτέ στη διάρκεια της θητείας μου ως αξιωματικός της αστυνομίας", υπογράμμισε ο Stefan Tellqvist.

Η σοκαριστική επίθεση έχει προκαλέσει οργή στη Σουηδία, με τον επικεφαλής της αστυνομικής έρευνας να ορκίζεται πως θα συλληφθεί ο δράστης. "Θα τον πιάσω ακόμα και αν είναι το τελευταίο πράγμα που θα κάνω", σημείωσε, καθώς βγαίνει στη σύνταξη.