X

Φίτσο: Θα υπάρχει μόνο ένα hotspot και αυτό θα λέγεται Ελλάδα!

Καλεί την Ελλάδα να θυσιαστεί για το καλό της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ προκαλεί εκ νέου με τις δηλώσεις του. Απευθύνεται με αυστηρό ύψος στον Αλέξη Τσίπρα.

Ant1news

Συνεχίζει τις προκλητικές του δηλώσεις για την Ελλάδα ο Σλοβάκος πρωθυπουργός, Ρόμπερτ Φίτσο, ο οποίος μία ημέρα με το αίτημά του για αποκλεισμό της χώρας από τη συνθήκη Σένγκεν, στέλνει «μήνυμα» στον Αλέξη Τσίπρα ότι θα υπάρχει μόνο ένα hotspot και αυτό θα λέγεται Ελλάδα!

Σε συνέντευξή του, ο Σλοβάκος πρωθυπουργός τόνισε ότι η Ελλάδα πρέπει να θυσιαστεί. «Φτάσαμε στο σημείο που η Ελλάδα ίσως θυσιαστεί για το καλό της Ευρωπαϊκής Ένωσης», τόνισε χαρακτηριστικά ο Φίτσο.

Παράλληλα, ο ίδιος απευθύνθηκε στον Έλληνα πρωθυπουργό με αυστηρό και προκλητικό ύφος λέγοντας: «Τσίπρα, θα υπάρχει μόνο ένα hotspot και αυτό θα λέγεται Ελλάδα. Και θα είναι δική σου ευθύνη γιατί δεν έκανες τίποτα στα ελληνοτουρκικά σύνορα».

Η τελευταία αυτή επίθεση στη χώρα μας έρχεται να προστεθεί σε πολλές άλλες, ενώ και άλλοι αρχηγοί κομμάτων της Σλοβακίας ζήτησαν μέχρι και την αποπομπή της Ελλάδας από το ευρώ.