X

Θρίλερ με τη σύλληψη του Ναζίμ Λαχράουι

Αρνούνται να κάνουν οποιοδήποτε σχόλιο για τις δύο συλλήψεις στο Άντερλεχτ οι αρχές του Βελγίου. Δύο άνδρες συνελήφθησαν.

Ant1news

Διαψεύδουν την είδηση της σύλληψης του νούμερο ένα καταζητούμενου για τις επιθέσεις στις Βρυξέλλες τα βελγικά Μέσα που πριν την μετέδωσαν.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, σε επιχείρηση που έγινε το πρωί στην Άντερλεχτ συνελήφθησαν δύο άνδρες, επίσης καταζητούμενοι για τρομοκρατία, όμως ο Ναζίμ Λαχράουι δεν είναι μεταξύ αυτών.

Η αστυνομία και ο εισαγγελέας του Βελγίου αρνούνται να κάνουν οποιοδήποτε σχόλιο για το θέμα και θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου μέσα στις επόμενες ώρες.

 

 

Ο 25χρονος Βέλγος με αλγερινή καταγωγή φαίνεται πως είναι ο μόνος φυγάς από τις χθεσινές αιματηρές επιθέσεις στις Βρυξέλλες οι οποίες στοίχισαν τη ζωή σε τουλάχιστον 34 ανθρώπους και τραυμάτισαν πάνω από 200.

Ο Λαχραουί φαίνεται στις φωτογραφίες από τις κάμερες ασφαλείας του αεροδρομίου που δόθηκαν χθες στη δημοσιότητα, μαζί με τους δύο καμικάζι αυτοκτονίας, ο ένας εκ των οποίων ταυτοποιήθηκε από τις Αρχές. 

Ο 25χρονος ήταν ήδη καταζητούμενος από τις Αρχές, αφού το DNA του βρέθηκε σε όπλα που είχαν χρησιμοποιηθεί στο Παρίσι, καθώς και σε σπίτια που χρησιμοποιήθηκαν από τους δράστες των επιθέσεων της 13ης Νοεμβρίου στο Παρίσι, ενώ είχε ταξίδεψε τον Σεπτέμβριο στην Ουγγαρία με τον συλληφθέντα Σάλαχ Αμπντεσλάμ. Το 2013 είχε ταξιδέψει στη Συρία.