X

Στο στόχαστρο τρομοκρατών ο Βέλγος πρωθυπουργός Σαρλ Μισέλ

Νέες διαστάσεις στον εφιάλτη της τρομοκρατίας προσδίδουν τα στοιχεία που βρέθηκαν στο διαμέρισμα όπου έμεναν οι μακελάρηδες του αεροδρομίου των Βρυξελλών.

Ant1news

Φωτογραφίες και σχέδια της κατοικίας και του γραφείου του Βέλγου πρωθυπουργού, Σαρλ Μισέλ, υπήρχαν σε ηλεκτρονικό υπολογιστή που βρέθηκε στο διαμέρισμα όπου διέμεναν οι καμικάζι αυτοκτονίας που προκάλεσαν το μακελειό στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών.

Σύμφωνα με την εφημερίδα De Tijd, το laptop βρέθηκε σε κάδο απορριμμάτων έξω από το διαμέρισμα στη συνοικία Σάερμπεεκ των Βρυξελλών.

Η Εισαγγελία των Βρυξελλών αρνήθηκε να σχολιάσει τις πληροφορίες που διέρρευσαν στον βελγικό Τύπο, όπως μετέδωσε η εφημερίδα L’Echo. Το ίδιο έπραξε και ο εκπρόσωπος του Πρωθυπουργού Σαρλ Μισέλ.

Ωστόσο, το γεγονός ότι η πληροφορία δεν διαψεύστηκε εγείρει νέα ερωτήματα και δίνει διαστάσεις στον εφιάλτη της τρομοκρατίας, μιας και εάν επαληθευτεί θα σημαίνει πως οι τζιχαντιστές έχουν βάλει πλέον στο στόχαστρο τους και επικεφαλής κυβερνήσεων, φιλοδοξώντας να επιτύχουν καίριο πλήγμα στην ίδια τη Δημοκρατία.