X

Ουίλιαμ & Κέιτ: Σαν σταρ του Μπόλιγουντ

Επταήμερη επίσκεψη στην Ινδία πραγματοποιεί το βασιλικό ζευγάρι της Μεγάλης Βρετανίας.

Ant1news

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Δούκισσα του Κέμπριτζ Κέιτ Μίντλετον ξεκίνησαν την Κυριακή την επταήμερη περιοδεία τους στην Ινδία και το Μπουτάν. Το πιο δημοφιλές ζευγάρι του πλανήτη μονοπώλησε τα «κλικ» των φωτογράφων. Την πρώτη τους μέρα στην Ινδία τον Ουίλιαμ και την Κέιτ υποδέχτηκαν οι σταρ του Μπόλιγουντ Shah Rukh Khan και Aishwarya Rai Bachchan. Το γαλαζοαίματο ζευγάρι απόλαυσε το δείπνο του στο ξενοδοχείο «Ταζ Μαχάλ».

Το ζευγάρι ήταν καλεσμένο σε φιλανθρωπικό γκαλά που δόθηκε στο ξενοδοχείο και ήταν εμπνευσμένο από το Μπόλιγουντ. Η Κέιτ -σαν σταρ του Μπόλιγουντ- έλαμπε μέσα στο χειροποίητο κεντημένο μακριμάνικο μπλε ρουαγιάλ φόρεμα της Τζένι Πάκαμ το οποίο συνδύασε άψογα με σκουλαρίκια αξίας 2.500 λιρών.

 

 

 

 

Στο πρόγραμμα του ταξιδιού του ζευγαριού περιλαμβάνεται επίσκεψη στο Βασίλειο του Μπουτάν. Μετά το Μουμπάι το ζευγάρι θα πάει στο Δελχί για να τιμήσει τους 70.000 Ινδούς στρατιώτες που πολέμησαν στον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο στο πλευρό των Βρετανών και θα συναντηθεί με τον Ινδό πρωθυπουργό Narendra Modi. Το ζευγάρι θα επισκεφτεί επίσης το Kaziranga National Park στην Assam και θα ολοκληρώσει την περιοδεία του με την επίσκεψή στο Taj Mahal στην Agra.

Η επίσκεψη του Ουίλιαμ, δεύτερου στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου πίσω από τον πατέρα του, τον πρίγκιπα Κάρολο, πραγματοποιείται λίγο πριν από τα 90α γενέθλια της βασίλισσας Ελισάβετ, την 21η Απριλίου. Πρόκειται για το μεγαλύτερο ταξίδι που κάνουν μετά τη γέννηση της κόρης τους Σάρλοτ, πριν από έναν χρόνο.

Ούτε η μικρή ούτε ο μεγαλύτερος αδελφός της Τζορτζ, που γεννήθηκε τον Ιούλιο του 2013, τους συνόδευσαν στην Ινδία.