X

Πρίγκιπας Τζορτζ: Ο διάδοχος του θρόνου έγινε γραμματόσημο (φωτό)

Ιστορικές φωτογραφίες με την Βασίλισσα Ελισάβετ να ποζάρει ως τρυφερή προγιαγιά, γιαγιά και μητέρα, με αφορμή τα 90ά της γενέθλια!

Ant1news

Η βασίλισσα Ελισάβετ ΙΙ έγινε 90 χρονών και με αφορμή τα γενέθλια της πόζαρε για ένα ακόμη γραμματόσημο, έχοντας αυτή τη φορά στο πλευρό της τους τρεις διαδόχους του θρόνου, τον γιο της Κάρολο, τον εγγονό της Ουίλιαμ και τον δισέγγονο της Γεώργιο, ο οποίος έκλεψε την παράσταση.

Πρόκειται για το πρώτο γραμματόσημο του μικρού αξιολάτρευτου πρίγκιπα και για αυτό η συγκεκριμένη φωτογραφία έχει ιστορική σημασία.

Ο μικρός είναι ανεβασμένος πάνω σε ένα αυτοσχέδιο σκαλοπάτι, για να πλησιάζει όσο μπορεί στο ύψος των υπολοίπων μελών της οικογένειας που πόζαραν μαζί του και κρατούσε το χέρι του πατέρα του.

Όπως φαίνεται και από το πλατύ χαμόγελο, ο μικρούλης ευχαριστήθηκε την ξεχωριστή αυτή φωτογράφιση.

 

Το σκηνικό που στήθηκε για τη νέα σειρά τεσσάρων αναμνηστικών γραμματόσημων First Class της Royal Mail απεικονίζει το μέλλον της Μεγάλης Βρετανίας. Το δημοσίευμα Royal Mail δημοσίευσε και ένα κολάζ με παλαιότερα γραμματόσημα της βασίλισσας Ελισάβετ η οποία είναι το μοναδικό πρόσωπο στην ιστορία που έχει πρωταγωνιστήσει σε τόσα πολλά.

 

Όπως σημειώνουν τα ξένα μέσα, τα γραμματόσημα αυτά αναμένεται να γίνουν ανάρπαστα καθώς κανείς άλλος Βρετανός μονάρχης δεν είχε φθάσει να γιορτάζει τα 90α του γενέθλια!

Ποζάρει αγκαλιά με τα... δισέγγονά της!

Ωστόσο με αφορμή τα 90ά γενέθλιά της η βασίλισσα Ελισάβετ ως περήφανη προγιαγιά πόζαρε αγκαλιά με τα δισέγγονά της.

Την βασίλισσα της Βρετανίας φωτογράφισε η διάσημη Αμερικανίδα φωτογράφος Άνι Λίμποβιτς στο κάστρο του Ουίνδσορ.

 

Η φωτογραφία τραβήχτηκε τον περασμένο μήνα, ωστόσο, δόθηκε τώρα στη δημοσιότητα από το παλάτι του Μπάκιγχαμ, με αφορμή τον εορτασμό των γενεθλίων της Ελισάβετ.

Για πρώτη φορά η βασίλισσα βγαίνει φωτογραφία μαζί με το νεότερο μέλος της οικογένειας, την μόλις 11 μηνών πριγκίπισσα Σάρλοτ.

«Η βασίλισσα ήθελε να έχει ένα πορτρέτο με τα μικρότερα μέλη της οικογένειας», είπε πηγή της βασιλικής οικογένειας, όπως αναφέρει η Daily Mail.

  

Ωστόσο, η φωτογραφία που προκάλεσε περισσότερη συγκίνηση είναι αυτό το τρυφερό στιγμιότυπο, στα οποία δεν μας έχει συνηθίσει, με την κόρη της Πριγκίπισσα Άννα.