X

O μικρός πρίγκιπας Τζορτζ υποδέχτηκε τον Ομπάμα με την… ρόμπα του! (φωτο+βίντεο)

Στη δημοσιότητα φωτογραφίες από το ανεπίσημο δείπνο του Μπάρακ και της Μισέλ Ομπάμα με τους Ουίλιαμ , Κέιτ, Χάρι και τον μικρό πρίγκιπα…

Ant1news



Μετά την συνάντηση με την βασίλισσα Ελισάβετ, ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα και η σύζυγός του Μισέλ, βρέθηκαν στο παλάτι του Κένσινγκτον, καλεσμένοι του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον σε ανεπίσημο δείπνο.

Στο τραπέζι παραβρέθηκε και ο πρίγκιπας Χάρι ενώ το παλάτι δημοσίευσε το βίντεο της υποδοχής του ζεύγους Ομπάμα.

Ωστόσο, το παλάτι έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες από τη συνάντηση οι οποίες έκρυβαν μια έκπληξη… Ο μικρός πρίγκιπας Τζορτζ συνάντησε τον Μπαράκ Ομπάμα φορώντας τις πιτζάμες του και τη ρόμπα του.

Οι δύο τους αντάλλαξαν μια χειραψία, ενώ ο Αμερικανός πρόεδρος, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, έχει καθίσει στα γόνατα και συνομιλεί με τον μικρό πρίγκιπα.

 

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το παλάτι, η πριγκίπισσα Σάρλοτ είχε κοιμηθεί ενώ όπως αναφέρεται στον μικρό πρίγκιπα δόθηκε μια μικρή παράταση από την ώρα ύπνου, ειδικά για την περίσταση.

 

Σε μια ακόμη φωτογραφία, ο πρίγκιπας Τζορτζ εμφανίζεται να είναι πάνω στο ξύλινο αλογάκι, το δώρο που είχε στείλει ο Ομπάμα για τη γέννησή του.