X

Καθαρίστρια - φαν του CSI “έβαλε τα γυαλιά” στην αστυνομία!

Τις εκτιμήσεις της Αστυνομίας διέψευσε μία καθαρίστρια η οποία διαλεύκανε μια υπόθεση δολοφονίας, χρησιμοποιώντας μεθόδους που έβλεπε στο CSI.

Ant1news

Μεθόδους που γνωρίζουν μόνο έμπειροι ντετέκτιβ χρησιμοποίησε μια Ισπανίδα καθαρίστρια για τη διαλεύκανση μιας δολοφονίας.

Η Κάρμεν Μορένο, καθαρίστρια σε πάρκο της Ισπανίας επί σχεδόν 30 χρόνια έχει μια συνήθεια: να μην χάνει ούτε ένα επεισόδιο της δημοφιλούς σειράς CSI.

Αυτό ήταν όμως που την έκανε να παρατηρήσει και τελικά να ρίξει φως στην υπόθεση δολοφονίας μιας 31χρονης γυναίκας.

Η σορός της γυναίκας είχε βρεθεί στο δημοτικό πάρκο  Η αστυνομία που ερεύνησε το χώρο αποφάνθηκε ότι η 31χρονη αυτοκτόνησε κάνοντας χρήση μεγάλης ποσότητας χαπιών.

Όταν η Μορένο πήγε στο χώρο για να καθαρίσει το χάος που άφησαν πίσω τους οι αστυνομικοί, παρατήρησε μερικά χαρτομάντιλα που είχαν κηλίδες αίματος. Αμέσως θυμήθηκε όσα έχει δει στην τηλεοπτική σειρά και τοποθέτησε τα ευρήματα σε ξεχωριστές σακούλες από τα άλλα σκουπίδια.  Μάλιστα όπως λέει η ίδια καθώς δεν φορούσε γάντια, χρησιμοποίησε μια άλλη σακούλα για να τα μαζέψει ώστε να μην αφήσει ίχνη του δικού της DNA.

Σύμφωνα με την ίδια στο παγκάκι πίσω από το οποίο βρέθηκε το πτώμα υπήρχε αρκετή ποσότητα αίματος και όπως λέει της φάνηκε παράξενο που δεν το πρόσεξαν οι αστυνομικοί.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, μετά και τον εντοπισμό των στοιχείων,  η 31χρονη προφανώς σε κατάθλιψη είχε όντως καταναλώσει ποσότητα χαπιών, ωστόσο στη συνέχεια έπεσε θύμα άγριου βιασμού που προκάλεσε τον θάνατό της.

Από τα σκουπίδια που συγκέντρωσε η Μορένο η αστυνομία ταυτοποίησε το DNA ενός 46χρονου με ιστορικό βίαιης συμπεριφοράς. Η ίδια απέσπασε τα εύσημα το εισαγγελέα.