X

Ιστορία που ραγίζει καρδιές: Μητέρα φρόντιζε για τρεις ημέρες το νεκρό μωρό της

Μία αληθινή ιστορία που δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο: “Αν και το μωρό μου είχε “φύγει” ήμουν η μαμά του για τρεις μέρες”.

Ant1news

Μία αληθινή σπαρακτική ιστορία που σπάει καρδιές με πρωταγωνιστές μία μητέρα και το νεογέννητο μωρό της.

Ο λόγος για την Becki Wilson από το Μάντσεστερ, η οποία έφερε στον κόσμο πρόωρα ένα αγοράκι, αλλά μετά από λίγες ώρες «έσβησε».

Ο μικρός Carter-James Wilson-όπως αναφέρει το ManchesterEveningNews- έφυγε από τη ζωή 16 ώρες μετά τη γέννησή του.

«Όταν ήμουν 15 εβδομάδων οι γιατροί μου είπαν ότι το μωρό ότι και να κάνω θα γεννηθεί πρόωρα και δεν θα καταφέρει να επιζήσει. Δεν ήθελα να το πιστέψω και να σταματήσω την εγκυμοσύνη μου. Το καταλάβαινα μέσα στην κοιλιά μου, κλωτσούσε, άκουγα την καρδιά του να χτυπάει. Ήθελα να του δώσω την ευκαιρία να γεννηθεί», λέει δακρυσμένη η 26χρονη γυναίκα και συνεχίζει: «Όταν γεννήθηκε αμέσως μπήκε σε μηχανική υποστήριξη. Στην αρχή ο οργανισμός του αντιδρούσε θετικά. Το βράδυ όμως τον χάσαμε. Έζησε 16 ώρες. Εγώ όμως είχα την ευκαιρία να είμαι η μαμά του για τρεις ολόκληρες μέρες. Το προσωπικό του νοσοκομείου τον έβαλε σε cuddle cot - μια ειδική κουβέρτα που τον κρατούσε σε θερμοκρασία δωματίου. Αν και ήξερα ότι το μωρό μου είχε φύγει για τρεις μέρες ήμουν η μαμά του. Του άλλαζα ρούχα και τον έκανα μπάνιο. Η οικογένειά μου είχε την ευκαιρία να τον αποχαιρετήσει. Ήταν οι πιο δραματικές μέρες της ζωής μου αλλά και οι πιο σημαντικές. Ένιωσα ότι ήμουν μαμά του και αυτό το συναίσθημα δεν θα το ξεχάσω ποτέ».

 

 

Μια άλλη οικογένεια που έχασε το μωρό της μετά την Becki ζήτησε μια cuddle cot αλλά δεν υπήρχε διαθέσιμη. Η Becki έκανε έρανο και κατάφερε να συγκεντρώσει χρήματα για την αγορά αυτών των ιδιαίτερων κουβερτών.

«Η ανταπόκριση ξεπέρασε κάθε προσδοκία», λέει η θεία της κοπέλες. Η 26χρονη έχει προγραμματίσει άλλα δύο event για την συγκέντρωση χρημάτων.