X

Διπλό θρίλερ απο χτυπήματα κεραυνών σε Γαλλία και Γερμανία

Μάχη για την ζωή δίνουν 4 παιδιά στο Παρίσι. Άλλοι 3 σοβαρά τραυματίες απο πτώση κεραυνού σε αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ παιδιών στην Γερμανία.

Ant1news

Αντιμέτωπες με διπλό θρίλερ από χτυπήματα κεραυνών, που και στις δύο περιπτώσεις "έβαλαν στο μάτι" παιδιά", βρίσκονται οι αρχές σε Γαλλία και Γερμανία.

Αργά το απόγευμα, κεραυνός έπεσε σε γήπεδο ποδοσφαίρου της Γερμανίας, όπου διεξαγόταν ποδοισφαιρικός αγώνας μεταξύ ποδοσφαιρικών ομάδων, στην πόλη Hoppstädten, στα δυτικά της χώρας.

Τραυμάτισε συνολικά 35 ανθρώπους, εκ των οποίων οι 3 σοβαρά, συμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες. Μάλιστα, ένας εξ αυτών είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης, ο οποίος είναι βαρύτερα "λαβωμένος" απο όλους.

Τριάντα παιδιά ηλικίας από 9 ως 11 ετών διακομίστηκαν στο νοσοκομείο για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Εν τω μεταξύ, κίνδυνο ζωής διατρέχουν τέσσερα παιδιά, που νοσηλεύονται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, καθώς φέρουν βαριάς μορφής εγκαύματα στα κορμάκια τους, μετά απο πτώση κεραυνού σε πάρκο, που σημειώθηκε νωρίτερα το απόγευμα του Σαββάτου.

Άλλα δύο παιδιά νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση, η οποία ωστόσο δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία για την ζωή τους.

Ο κεραυνός έπεσε στο Πάρκο Monceau, στο βορειοδυτικό Παρίσι, τραυματίζοντας συνολικά 11 ανθρώπους, 1 ενήλικα και 10 παιδιά.

 

Ο ενήλικας ήταν συνοδός των παίδιών, τα οποία βρίσκονταν μαζί στο πάρκο, σε πάρτι γενεθλίων ενός εξ αυτών.

Στο πάρκο Monceau, στο 8ο διαμέρισμα της γαλλικής πρωτεύουσας, έσπευσαν πυροσβέστες και αστυνομικοί. Επι τόπου βρέθηκαν πολλά ασθενοφόρα, με τα οποία τα τραυματισμένα παιδιά και ο ενήλικας μεταφέθηκαν σε νοσοκομεία της περιοχής για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.