X

Ο Μπόρις Τζόνσον “ομολόγησε” ότι... βάφει τα μαλλιά του

Ο εκκεντρικός πρώην δήμαρχος του Λονδίνου αποκάλυψε το μυστικό του σε συνέντευξη που παραχώρησε στους Sunday Times.

Ant1news

Ο διάσημος για την εκκεντρικότητά του αλλά και την πλατινένια, επιμελώς ατημέλητη κόμη του, πρώην δήμαρχος του Λονδίνου, Μπόρις Τζόνσον, αποκάλυψε σήμερα ένα επτασφράγιστο μυστικό: βάφει τα μαλλιά του για να τονίσει τη λάμψη τους!

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στo περιοδικό της εφημερίδας Sunday Times, ο 51χρονος Τζόνσον υποστήριξε αρχικά ότι τα μαλλιά του «είναι εντελώς φυσικά». Όταν όμως ρωτήθηκε επίμονα αν τα βάφει, απάντησε λακωνικά «ναι».

Αυτό το απλό «ναι»… έσκασε σαν βόμβα, καθώς η χαρακτηριστική κόμη του Τζόνσον, ο οποίος τους τελευταίους μήνες αγωνίζεται μαχητικά για την έξοδο της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, δεν έπαψε ποτέ να απασχολεί τα μέσα ενημέρωσης και το βρετανικό κοινό.

Η διαδικτυακή έκδοση της εφημερίδας Telegraph υπογραμμίζει ότι ο Τζόνσον δεν διευκρίνισε αν βάφει τα μαλλιά του για να καλύψει τα γκρίζα ή για να κρύψει ότι στην πραγματικότητα είναι... κοκκινομάλλης. Αναπαράγει μάλιστα και ένα ειρωνικό τουιτάρισμα του βουλευτή Μαρκ Πρίτσαρντ ο οποίος δηλώνει με μεγάλη... σοβαρότητα: «Ο Μπόρις Τζόνσον πρέπει τώρα να μας πει αν η βαφή που χρησιμοποιεί παρασκευάζεται στο Ηνωμένο Βασίλειο ή στην Ευρωπαϊκή Ένωση».

 

Το θέμα πήρε τέτοιες διαστάσεις που ο δημοσιογράφος του Sunday Times Magazine ο οποίος πήρε τη συνέντευξη από τον Τζόνσον, ανέφερε σε μήνυμά του στο Twitter ότι ο πρώην δήμαρχος του τηλεφώνησε για να του διευκρινίσει ότι έκανε πλάκα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι τρίχες του Τζόνσον απασχολούν τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης. Πέρυσι, ένας διάσημος κομμωτής, ο Χάιντς Σούμι, είχε δηλώσει στην εφημερίδα Daily Mail ότι τα μαλλιά του πρώην δημάρχου «δεν είναι φυσικά». Τόση σύγχυση προκάλεσε ο Σούμι, που παρενέβη ακόμη και ο μπαμπάς Τζόνσον, ο Στάνλεϊ, για να υπερασπιστεί τον γιο του και τη φυσική απόχρωση των μαλλιών του.