X

Euro 2016: Νέο βίντεο σοκ με τα αιματηρά επεισόδια στη Μασσαλία

Ρώσοι χούλιγκαν κατέγραψαν την άγρια επίθεσή τους σε Άγγλους στη Μασσαλία και στη συνέχει ανήρτησαν το βίντεο στο ίντερνετ.

Ant1news

Σοκάρει το βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο και δείχνει τη βία με την οποία αντιμετώπισαν Ρώσοι χούλιγκανς τους Άγγλους φιλάθλους, στη Μασσαλία, λίγο πριν από τον αγώνα Αγγλία - Ρωσία.

Οπλισμένοι με μπουκάλια, καρέκλες και μεταλλικά αντικείμενα οι Ρώσοι επιτέθηκαν στους Άγγλους οπαδούς σαν εκπαιδευμένοι στρατιώτες, έτοιμοι να ξεκινήσουν πόλεμο.

Το τρομακτικό βίντεο καταγράφηκε από κάμερα GoPro και δημοσιεύτηκε στο YouTube από τους ίδιους τους δράστες, σε μια προσπάθεια να αναδείξουν το μακελειό που προκάλεσαν το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Είναι σαφές από το βίντεο, ότι οι δράστες ήταν αποφασισμένοι να τραυματίσουν όσους περισσότερους οπαδούς της Αγγλίας μπορούσαν εν όψει του μεγάλου ματς του Euro 2016.

Αξίζει να σημειωθεί ότι καθ όλη τη διάρκεια του βίντεο δεν εμφανίζεται κανένας άνδρας της αστυνομίας, κάτι το οποίο αποδεικνύει ότι υπήρξε ολιγωρία.

Από την άγρια επίθεση των χούλιγκανς τουλάχιστον 19 άνθρωποι τραυματίστηκαν, εκ των οποίων ο ένας παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση.