X

Ρώσοι χούλιγκανς ξυλοκόπησαν τουρίστες στην Κολωνία

Επέστρεφαν στην πατρίδα τους από τη Γαλλία, όπου παρακολούθησαν αγώνες της εθνικής τους ομάδας στο Euro 2016. Νεκρός φίλαθλος από ανακοπή στη Λιόν.

Ant1news

Επτά Ρώσοι οπαδοί που επέστρεφαν στη Μόσχα από τη Γαλλία, όπου παρακολούθησαν τους αγώνες της εθνικής ομάδας τους στο Euro 2016, ξυλοκόπησαν μια ομάδα Ισπανών τουριστών στην Κολονία σήμερα, τραυματίζοντας σοβαρά δύο ανθρώπους. 

Η γερμανική αστυνομία έχει συλλάβει τους έξι από τους επτά Ρώσους, ανέφεραν το Focus Online και η εφημερίδα Bild.

Νεκρός φίλαθλος από ανακοπή στη Λιόν στο ματς Β.Ιρλανδία-Ουκρανία 

Την τελευταία του πνοή άφησε έναν φίλαθλος στις κερκίδες του νέου γηπέδου της Λιόν, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης Βόρεια Ιρλανδία-Ουκρανία. Πρόκειται για έναν άνδρα ηλικίας 64 ετών που υπέστη ανακοπή, όπως ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές.

Ο άτυχος άνδρας δεν έχει ακόμα ταυτοποιηθεί και το μόνο που έγινε γνωστό είναι ότι βρισκόταν στις θέσεις των φίλων της Βόρειας Ιρλανδίας. Αντιμετώπισε πρόβλημα στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης και παρά την άμεση ιατρική επέμβαση, απεβίωσε.

Αν τελικά επιβεβαιωθεί ότι πρόκειται για Βορειοϊρλανδό, τότε θα είναι η δεύτερη τραγωδία μετά από τον 24χρονο Ντάρεν Ρότζερς, που τραυματίστηκε θανάσιμα σε δυστύχημα στη Νίκαια την περασμένη Κυριακή.