X

Ελεγχόμενη έκρηξη έξω απο το Σταντ Ντε Φρανς(βίντεο)

Ενώ φίλαθλοι πήγαιναν στο γήπεδο για τον αγώνα Γαλλίας - Ισλανδίας για τους "4" του Euro 2016, οι πυροτεχνουργοί προχωρούσαν στην έκρηξη σε ύποπτο όχημα.

Ant1news

Σε ελεγχόμενη έκρηξη σε ύποπτο όχημα έξω απο το Σταντ Ντε Φρανς προχώρησαν οι αρχές ασφαλείας της Γαλλίας, ενώ φίλαθλοι έφθαναν στο γήπεδο για τον αποψινό αγώνα της Γαλλίας - Ισλανδίας για το Euro 2016.

Το όχημα κίνησε το ενδιαφέρον των αστυνομικών που βρίσκονται απο νωρίς έξω απο το γήπεδο του Παρισιού, που αγωνίζονται σε λίγες ώρες οι διεθνείς της Γαλλίας με αυτούς της Ισλανδίας για την πρόκριση στους "4" της διοργάνωσης. Λίγο αργότερα ανακοινώθηκε από την γαλλική αστυνομία ότι, η επρόκειτο απλώς για ένα παράνομα παρκαρισμένο όχημα, στο οποίο δεν βρέθηκε κάτι ύποπτο.

«Αυτού του είδους οι έλεγχοι είναι συνηθισμένοι στο Παρίσι», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας, για να προσθέσει: «Δεν ανατίναξαν και ολόκληρο το αυτοκίνητο!».

Η έκρηξη, ωστόσο, πραγματοποιήθηκε με την συνδρομή πυροτεχνουργών, ενώ είχαν ξεκινήσει να προσεγγίζουν το γήπεδο χιλιάδες φίλαθλοι για τον αγώνα.

Όπως δήλωσαν αρκετοί απο αυτούς, ενώ κατευθύνονταν στο Σταντ Ντε Φρανς άκουσαν τον πολύ ισχυρό θόρυβο της έκρηξης.

 

Άλλοι μιλώντας σε δημοσιογράφους  είπεαν ότι αστυνομικοί είτε τους απομάκρυναν είτε τους απαγόρευσαν την διεύλευση απο συγκεκριμένες περιοχές, για λόγους ασφαλείας.

Δείτε το βίντεο που ανάρτησε χρήστες του Twitter απο την στιγμή της έκρηξης.