X

Αυτά είναι τα θύματα του μακελειού στο Μόναχο

Τρία παιδιά από το Κόσσοβο και τρεις Τούρκοι πολίτες είναι μεταξύ των 10 νεκρών στο μακελειό στο Μόναχο. Ένας 18χρονος Έλληνας ανάμεσα στα θύματα. Δείτε φωτογραφίες τους.

Ant1news

Ο 20χρονος γιος ενός αστυνομικού είναι μεταξύ των θυμάτων από το Κόσσοβο που έχασαν τη ζωή τους το βράδυ της Παρασκευής, από τα πυρά του 18χρονου μακελάρη του Μονάχου.

Πρόκειται για τον Dijamant Zabergja, τη 15χρονη Sabina Sulaj και την 14χρονη Armela Segashi. Ο πατέρας του 20χρονου Dijamant, κρατώντας μια φωτογραφία του αδικοχαμένου παιδιού του στα χέρια, επισκέφθηκε το σημείο όπου σκοτώθηκε ο γιος του. Νωρίτερα είχε επιβεβαιώσει το θάνατό του μέσω Facebook.

Τα δύο ανήλικα κορίτσια ήταν μαζί το βράδυ του μακελειού, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε ο αδελφός της 14χρονης μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook.

Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό από το Υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας, ανάμεσα στα θύματα βρίσκονται και τρεις Τούρκοι πολίτες, ενώ αναμένονται περισσότερες πληροφορίες για το θύμα ελληνικής καταγωγής, που επιβεβαιώθηκε ότι βρίσκεται στη λίστα των θυμάτων.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για έναν 18χρονο από τα μειονοτικά χωριά της βορείου Ελλάδος.

 

Περιλαμβανομένου του δράστη, οι εννέα νεκροί είναι ηλικίας απο 14 ως 20 ετών (τρεις 14χρονοι και οι άλλοι ηλικίας 15, 17, 19 κια 20 ετών, ενώ 18χρονος είναι ο δράστης) και ο δέκατος νεκρός ήταν ηλικίας 45 χρόνων.

Απο τους νεκρούς 7 είναι άνδρες και 3 γυναίκες και όλοι τους είναι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής του Μονάχου, όπως ανακοίνωσαν οι αρχές, δεν περιλαμβάνονταν δηλαδή μεταξύ αυτών τουρίστες.

Το νεαρό της ηλικίας των θυμάτων οφείλεται στο γεγονός ότι ο δράστης είχε στήσει παγίδα μέσω σελίδας στο Facebook, ότι δήθεν θα γινόταν διανομή δωρεάν φαγητού στο ταχυφαγείο στο οποίο έγινε το μακελειό.

Οι πρώτες φωτογραφίες των θυμάτων:

Dijamant Zabergja - 20 ετών

 

Sabina Sulaj - 15 ετών

 

Armela Segashi - 14 ετών