X

Αυτοκίνητο εκτοξεύει πεζό και γυρίζει να τον... ξαπαναπατήσει (βίντεο)

Καρέ-καρέ το «περίεργο» τροχαίο ατύχημα… Ο «μανιακός» οδηγός θα διωχθεί για απόπειρα δολοφονίας από πρόθεση

Ant1news

Για απόπειρα δολοφονίας από πρόθεση θα διωχθεί ο οδηγός ενός αυτοκινήτου στη Βρετανία, τον οποίο «συνέλαβαν» οι κάμερες ασφαλείας να χτυπά με ταχύτητα έναν πεζό, να τον πετάει τουλάχιστον 5 μέτρα στον αέρα και να επιστρέφει για να τον... ξαναπατήσει, πριν εξαφανιστεί αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα.

Το «περίεργο» περιστατικό συνέβη στις 23 Ιουλίου, το βράδυ, ωστόσο η βρετανική αστυνομία το έβγαλε στη δημοσιότητα μόλις το τελευταίο 24ωρο, προκειμένου να συλλέξουν πληροφορίες για τον δράστη. Το μπλε Peugeot 307 φαίνεται να παραμονεύει σε μία γωνία, πριν αναπτύξει ταχύτητα, στρίψει, εισέλθει σε ένα παρκινγκ και χτυπήσει το θύμα, το οποίο διέσχιζε τον χώρο με άλλα δύο άτομα.

Από θαύμα γλίτωσε το άτομο που χτυπήθηκε- παρά τη σφοδρότητα της σύγκρουσης- ωστόσο έχει πολλαπλά τραύματα σε όλο του το σώμα, καθώς και κατάγματα στα κάτω άκρα του.

«Η εικόνα είναι σοκαριστική, διότι η σύγκρουση είναι σφοδρή, ο άντρας εκτοξεύεται σε πολύ μεγάλο ύψος και το αυτοκίνητο κάνει όπισθεν για να τον ξανακτυπήσει, πριν απομακρυνθεί με ταχύτητα», δήλωσε ο υπεύθυνος της έρευνας.