X

Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους – 16 τραυματίες

Λόγω αναταράξεων το αεροσκάφος της United Airlines άλλαξε την πορεία του και προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Σάνον της Ιρλανδίας. Στο νοσοκομείο οι τραυματίες.

Ant1news

Δεκατέσσερις επιβάτες και δύο μέλη του πληρώματος τραυματίσθηκαν σήμερα όταν αεροπλάνο της United Airlines έπεσε σε ισχυρές αναταράξεις και αναγκάσθηκε να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο Σάνον της Ιρλανδίας, ανακοινώθηκε από το αεροδρόμιο.

Ασθενοφόρα έσπευσαν στο σημείο όπου προσγειώθηκε στις 07:55 (ώρα Ελλάδας) το Boeing, το οποίο κατευθυνόταν από το Χιούστον στο αεροδρόμιο Χίθροου του Λονδίνου. Δέκα από τους επιβάτες και δύο μέλη του πληρώματος μεταφέρθηκαν σε τοπικό νοσοκομείο, ανακοίνωσε εκπρόσωπος της United Airlines.

Τα θύματα, τρία από τα οποία ήταν παιδιά, έφεραν κακώσεις μαλακών μορίων καθώς και μικρά τραύματα στο κεφάλι και στο σώμα, ανέφερε σε δήλωση που εξέδωσε το πανεπιστημιακό νοσοκομείο Λίμερικ. Όλοι πλην ενός είχαν πάρει εξιτήριο μέχρι τις 12:30 (ώρα Ελλάδας).

Οι 207 επιβάτες της πτήσης θα συνεχίσουν το ταξίδι τους προς το Λονδίνο με άλλο αεροσκάφος, ανακοίνωσε η United Airlines.