X

Νύχτα τρόμου στο Μάλμο της Σουηδίας (βίντεο)

Τέσσερα άτομα έχουν τραυματιστεί κάτω από αδιευκρίνιστες, μέχρι στιγμές συνθήκες, λίγο πριν σημειωθεί έκρηξη, σε απόσταση ενός χιλιομέτρου.

Ant1news

Τουλάχιστον τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν σε επίθεση που έγινε χθες στις 19:00 στο Μάλμο της Σουηδίας, σύμφωνα με την Αστυνομία. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, που επικαλούνται τα σουηδικά Μέσα, ακούστηκαν τουλάχιστον 20 πυροβολισμοί, ενώ η αστυνομία ενημέρωσε ότι ο ύποπτος ή ύποπτοι παραμένουν ασύλληπτοι.

Το περιστατικό έγινε στις 19:00, τοπική ώρα, με τις αναφορές σχετικά με το τι ακριβώς συνέβη να διίστανται. Κάποια Μέσα αναφέρουν ότι ένας άνδρας με ένα Audi άνοιξε πυρ κατά πλήθους που παρακολουθούσε ποδοσφαιρικό αγώνα.

Την ίδια ώρα, άλλα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι, ένας ένοπλος σε μηχανή άνοιξε πυρ κατά αυτοκινήτου κατά τη διάρκεια μιας καταδίωξης στη δυτική πλευρά της πόλης.

 

Η Αστυνομία επιβεβαίωσε τους πυροβολισμούς και το ότι έχουν τραυματιστεί τέσσερα άτομα, παρά το γεγονός ότι δεν έδωσε λεπτομέρειες για τον τρόπο με τον οποίο συνέβη το περιστατικό.

 

Δύο ώρες αργότερα, στις 21:00, τοπική ώρα, αναφέρθηκε ισχυρή έκρηξη σε απόσταση ενός χιλιομέτρου από τη σκηνή των πυροβολισμών.

 

Αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο της έκρηξης δεν βρήκαν κάτι παραπάνω, ενώ δεν έχει διευκρινιστεί αν τα δύο συμβάντα συνδέονται μεταξύ τους ή αν σχετίζονται με τρομοκρατία.

Το Μάλμο, η Τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Σουηδίας έχει υποστεί σφοδρό κύμα βίας το περασμένο καλοκαίρι. Χαρακτηριστικό είναι ότι, από την 1η Ιουλίου μέχρι σήμερα έχουν πυρποληθεί πάνω από 70 αυτοκίνητα.