X

Συναγερμός στην Γερμανία: Φόβοι για βομβιστική επίθεση

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση σε συνοικία της πόλης Τσέμνιτς. Οι αρχές αναζητούν έναν Σύρο, ο οποίος θεωρείται ύποπτος για βομβιστική επίθεση.

Ant1news

Η αστυνομία της Σαξονίας, η οποία διεξάγει από το μεσημέρι μεγάλη επιχείρηση στην πόλη Τσέμνιτς της ανατολικής Γερμανίας, ανακοίνωσε ότι αναζητεί έναν Σύρο, 22 ετών, ύποπτο για προετοιμασία βομβιστικής επίθεσης.

Η αστυνομία της Σαξονίας εξέδωσε ένταλμα έρευνας για τον Σύρο Τζάμπερ Αλμπάκρ, γεννημένο τον Ιανουάριο του 1994, που φορά μαύρη μπλούζα με κουκούλα και είναι "ύποπτος για προετοιμασία βομβιστικής επίθεσης".

Εκπρόσωπος της αστυνομίας της Σαξονίας δήλωσε ότι "η κατάσταση είναι υπό έλεγχο, υπάρχει ηρεμία στους κατοίκους, δεν υπάρχει πανικός". Οι πληροφορίες που οδήγησαν στην αστυνομική αυτή επιχείρηση διαβιβάστηκαν από τις υπηρεσίες πληροφοριών εσωτερικού, διευκρίνισε.

Νωρίτερα, η αστυνομία έγραψε στο Twitter ότι εκκένωσε κτίριο. "Η έκρηξη που ακούστηκε ήταν ένα μέτρο που έλαβε η αστυνομία για να εισέλθει στο κτίριο. Το πρόσωπο που αναζητείτο δεν κατέστη δυνατόν να βρεθεί".

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση σε συνοικία της πόλης Τσέμνιτς. Οι αρχές εκκένωσαν κτήριο, καθώς υπήρχαν υποψίες για βομβιστική επίθεση